• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2022

08:16

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se obogatiti do 6. FEBRUARA

Pixabay

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se obogatiti do 6. FEBRUARA

Podeli vest

Kako smo veći deo januara bili pod uticajem retrogradnog hoda planeta, gde Venera i Merkur idu unazad, od danas se situacija menja. Venera od danas kreće napred, a ubrzo, 3. februara pridružuje joj se i Merkur, pa će nestati prepreke koje su kočile planove i zaradu novca

Zahvaljujući naprednom kretanju planeta, određeni znaci konačno će izaći iz finansijske krize i uspeti da naplate novac koji je kasnio.

Do 6. februara zvezde za novac us naklonjene Blizancima, Ribama, Vodolijama i Škoprijama.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

BLIZANCI - Do 3. februara retrogradni Merkur koči vaše planove, a od tog datuma kreće boljitak i to će da se oseti na svim poljima. Planete u Jarcu u vašem osmom polju donose vam odličnu priliku za sponzorstva i raspolaganje tuđom imovinom. Moguće je da ćete ćuti za neko nasledstvo.

Saznajte koji znakovi imaju šanse da sretnu srodnu dušu u februaru, klikom na ovaj link.

RIBE - Jupiter obasjava vaš znak, pa vam se nameštaju prilike na osnovu kojih možete dodatno da zaradite. Od prijatelja u znaku Jarca čućete dobru ponudu koju ne treba da propustite. Pare će vam stizati sa više strana, a ne bi bilo loše da igrate igre na sreću.

VODOLIJA - Jupiter u Ribama vama do 11. maja popravlja finansijsku situaciju i zbog toga ne treba da brinete o parama. Koliko ste se mučili prethodne godine, sada ćete se iznenaditi kako ponude stižu sa svih strana.

ŠKORPIJA - Vi ste u poziciji da pregovarate za veće pare! Posredstvom Jarčeva napravićete dobar ugovor koji če vas finansijski obezbediti u narednom periodu. U sledećoj nedelji verovatno ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Podstanar

pre 2 godine

Iz vaših usta, u Božje uši! Neću se ljutiti ako ste i pogrešili u datumu, nema veze, samo neka kapne!

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija