• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.01.2022

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 31. JANUAR: Za Blizance je dan kao STVOREN ZA LJUBAV, a ovaj znak će naći POSAO IZ SNOVA!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 31. JANUAR: Za Blizance je dan kao STVOREN ZA LJUBAV, a ovaj znak će naći POSAO IZ SNOVA!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Tražite nekoga s kim možete da uživate u malim životnim zadovoljstvima. POSAO: Problem je što pravite novi plan pre nego što realizujete stari. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Poradite na komunikaciji sa partnerom da bi vaš ljubavni odnos bio potpuno hramoničan. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojim statusom, niti nadređenima. ZDRAVLJE: Upaljeno grlo.

BLIZANCI

LJUBAV: Povoljan dan jer ste vrcavi i vrlo komunikativni. Vaš smisao za humor će vam pomoći. POSAO: Osećaćete zadovoljstvo zbog uspeha koji ćete postići. ZDRAVLJE: Manje stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vi ste konvencionalni i tražite nekoga s kim možete da zasnujete porodicu i imate miran život. POSAO: Uspeh u oblasti administracije i logistike. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

LAV

LJUBAV: U ovom periodu ste puni energije i novoprobuđenog entuzijazma, pa vas ništa ne može obeshrabriti. POSAO: Možda ćete morati da sanirate neku štetu koja će nastati. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Nekada vam je teško da se otvorite za druge, ali to danas neće biti problem. Doživećete bliskost sa nekim. POSAO: Novi posao u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Nemojte pristati na manje, jer u ovom periodu možete ostvariti kompletan odnos. POSAO: Problem sa nekretninama ili u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Alergije.

ŠKORPION

LJUBAV: Naći ćete ljubav, ili barem nekog ko će vas zainteresovati, na nekom neočekivanom mestu. POSAO: Solidna poslovna situacija, moguća pomoć prijatelja. ZDRAVLJE: Slab apetit.

Foto: pexels.com

STRELAC

LJUBAV: Treba vam partner koji će razumeti vaša visoka stremljenja. Vi nikada ne ciljate nisko. POSAO: Osećaćete se frustrirano zbog nekih loših okolnosti. ZDRAVLJE: Oprez sa lekovima.

JARAC

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti pun događaja. Privući ćete mnogo pažnje. POSAO: Moguć je intelektualni rad ili neki iz oblasti trgovine i logistike. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako ćete napredovati u prijateljskim odnosima, u ljubavnim možete nazadovati. POSAO: U svom ste elementu i na svom terenu. Možete naći posao baš kakav tražite. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

LJUBAV: Vrlo ste druželjubivi danas, a to će vam stvoriti nove prilike za ljubav. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, kao i druge pozitivne promene. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija