• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

11:57

3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU PROBLEMI U FEBRUARU! Stiže OLUJA , proverite da li će vam zvezde zakomplikovati život

Freepik.com

Horoskop

3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU PROBLEMI U FEBRUARU! Stiže OLUJA , proverite da li će vam zvezde zakomplikovati život

Podeli vest

Za razliku od januara koji je bio mrtav mesec, gde smo zbog retrogradne Venere i Merkura išli korak napred, a nazad dva, februar će biti dinamičan, a pojedinim znacima će doneti i probleme

Znakovi koji će imati komplikacije tokom februara su Jarčevi, Rakovi i Vodolije. 

Saznajte šta nam donosi mlad Mesec u Jarcu klikom na ovaj link.

RAK - Planete iz Jarca direktno prave udar na vaš znak, pa trpite pritisak sa više strana. Mars iz Jarca vam krade energiju, pa ste se ulenjili, nemate dovoljno motivacije, ni elana da završavate obaveze. Mnoge osobe imaće potrebu da vam govore kako treba da vodite svoj život, a to će vam stvarati probleme.

Foto: Freepik.com

Horoskop

JARAC - Iako su Mars i Venera u vašem znaku, to podrazumeva ogromne promene. Ulagaćete veliku energiju da ostvarite svoje ciljeve, ali ćete zbog toga biti i iscrpljeni. Treba da vodite računa o svom zdravlju jer je ono najosetljivije. Vi ste pod velikim uticajem sudbine koja snažno menja vaš život, pa ćete zbog toga i trpeti pritisak promena.

VODOLIJA - Sunce u kombinaciji sa Saturnom stvara vam ozbiljne i odgovorne situacije u kojima nećete moći tek tako da se izvučete. Vi ste buntovan znak i niste navikli da morate toliko da se lomite oko osnovnih stvari, ali ovo je test izdržljivosti i treba da budete staloženi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija