• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2022

10:31

SUTRA MERKUR KONAČNO KREĆE NAPRED! Prestaju komplikacije, a evo kojim znakovima će SVANUTI

Horoskop

SUTRA MERKUR KONAČNO KREĆE NAPRED! Prestaju komplikacije, a evo kojim znakovima će SVANUTI

Podeli vest

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja i komunikacije, sutra 3. februar konačno izlazi iz retrogradnog hoda i kreće napred

Januar mesec koji je iza nas, astrološki gledano, nije delovao kao početak Nove godine, jer su Merkur i Venera bili retrogradni, pa su nam doneli zastoj i gledanje u prošlost.

Drugim rečima, proteklog meseca išli smo korak napred, a nazad dva.

Merkur od sutra kreće napred, pa će doneti realizaciju planova koji kasne skoro mesec dana. Od sutra je bolji trenutak za završavanje papirologije i potpisivanje ugovora. Sa druge strane, sve pregovore, pozive, mejlove, treba da pošaljete od sutra, jer će svemir raditi bolje za sve nas.

Foto: Pixabay

Merkur

Ipak, retrogradni Merkur je krenuo nazad u Vodoliji, da bi sada trenutno bio u Jarcu, pa je doneo probleme Vodolijama i Jarčevima.

Vodolijama kao da nije dovoljno što trpe uticaj Saturna, nego im je i Merkur pomrsio konce. Vodolije zbog toga i 2022. godine imaju osećaj da stoje u mestu, a da ne mogu ništa da promene. Međutim, od juče je sve drugačije jer je mlad Mesec doneo period koji ukazuje na pomak.

Jarčevi imaju planetarnu gužvu, pa nemaju mnogo vremena za sebe. Venera, Mars, Merkur i Pluton u vašem znaku donose vam sudbinske događaje ali odlažu i realizaciju ciljeva. Od sutra sve sve menja, pa će vam februar biti produktivniji od januara.

Retrogradni Merkur pravio je probleme Rakovima, Vagama i Ovnovima. Od sutra se sve menja na bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija