• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

08:22

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽU PARE! Novac kuca na VRATA - evo ko će se opariti do 13. FEBRUARA

Horoskop

ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽU PARE! Novac kuca na VRATA - evo ko će se opariti do 13. FEBRUARA

Podeli vest

Igramo još jedan zvezdani rulet, a Merkur je krenuo napred, tako da realizacija bilo kakvih planova ima više šansi da se ostvari u narednom periodu, a astrolozi predviđaju da će februar biti stabilniji za novac, nego januar

Jeste da nam se činilo da se u januaru ništa ne pomera sa "mrtve tačke", februar nam donosi iznenađenja na svim poljima.

Februar je svim znakovima naklonjeniji za novac, ali će pojedini znakovi više profitirati.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

Do 13. februara novac stiže za Blizance, Ovnove, Škorpije i Device.

BLIZANCI - Jedva ste čekali da vam prođe januar u kojem je Merkur bio retrogradan, tako da ćete konačno krenuti napred i na finansijskom planu. Imate šansu da dobijete veliki novac za projekat koji tek treba da bude realizovan. U odličnoj ste poziciji za raspolaganje tuđom imovinom.

OVAN - Sada tek vidite da se svaki trud isplati. Planete u Jarcu vas uče strpljenu i kako uz marljiv rad da dođete do veće zarade. Vi ste jedna od znakova koji će profitirati isključivo na osnovu svog posla.

ŠKORPIJA - Pare se lepe za vas u februaru! Imaćete više šansi za zaradu, a možete da spojite lepo i korisno. Jupiter u Ribama vam odgovara, pa nećete imati finansijskih problema.

DEVICA - Venera u Jarcu stvara vam priliku da zaradite na kreativan način. To može da bude neki hobi koji će da preraste u nešto više. Na zabavan bačin ćete zaraditi novac i to će vas oduševiti. Iskoristite dobru nedelju za finansije.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija