• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2022

09:56

3 NAJMOĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Rođeni da POKORE svet - proverite da li ste među NJIMA

Horoskop

3 NAJMOĆNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Rođeni da POKORE svet - proverite da li ste među NJIMA

Podeli vest

Astrolozi tvrde da postoje znakovi koju su rođeni sa posebnom predispozicijom da menjaju svet, tako da su moćniji nego ostali pripadnici zodijaka

Ukoliko se pitate koji su to znakovi, treba da znate da su to Lavovi, Škorpije i Vodolije.

LAV - Kralj svih životinja, uvek ima neverovatno dostojanstvo i držanje koje se primeti "iz aviona". Lavovi su rođeni da budu vođe i zbog toga se neretko nalaze na rukovodećim pozicijama. Lavovi su tu da menjaju svet, jer uvek imaju ispravne stavove, srčani su i znaju kako da se postave i u najgorim situacijama. Čuveni slogan "Ili jesi, ili nisi lav" nije daleko od istine jer biti Lav nije samo znak, nego i specifičan karakter koji zna kako da donese ispravnu odluku.

Foto: Pixabay

Znakovi koji menjaju svet

ŠKORPIJA - Jedan od znakova koji ima najveću moć transformacije. Sposoban da se diže iz pepela, kao feniks, jer čak i u najgorim situacijama pronalazi snagu kako da pobedi najveće prepreke i protivnike. Škorpija je veoma misteriozna i sve pamti, pa ne treba bilo kada da mislite da je zaboravila nešto što joj je bilo važno. Osvetoljubiva i ponekada mračna, veoma je prodorna i origrinalna što je izdvaja u odnosu na sve druge znakove zodijaka.

Počeo je moćan astro period, a više o tome saznajte klikom na ovaj link.

VODOLIJA - Vodolija je znak koji je vesnik budućnosti. Originalan i uvek drugačiji, uvek vidi stvari kakve bi mogle da budu u budućem vremenu. Vodolija je simbol i nove tehnologije, pa svaka vrsta inovacije jeste zapravo vodolijanska promena koja pomera svet. Koliko god vam Vodolija deluje ponekada izgubljeno, ona je zapravo fokusirana na ono što tek dolazi u vremenu.

Ukoliko ste rođeni u nekom od ovih navedenih znakova, sigurno je da imate posebnu ulogu u životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija