• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

13.02.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. FEBRUARA! Lavovima VELIKE PROMENE, Škorpijama nova POSLOVNA ŠANSA, a evo kome će stizati PARE sa svih STRANA

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 14. DO 21. FEBRUARA! Lavovima VELIKE PROMENE, Škorpijama nova POSLOVNA ŠANSA, a evo kome će stizati PARE sa svih STRANA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars u Jarcu vas je prilično uposlio na radnom mestu, pa ste iscrpljeni od prevelikog broja obevaza. Ovo je period u kojem će se svaki vaš trud isplatiti, ali niko nije rekao da će vam to lako pasti. Mars i Venera donose velike projekte i previše obaveza, ali novca neće faliti.

Ljubav - Mars i Venera donose vam sudbisnki susret sa nekim ko može da promeni vaš pogled na svet. Jedino što vam je problem što će privatni život trpeti zbog posla. Nemojte da opterećujete dragu osobu probemima sa posla.

Zdravlje - Lošije.

 

BIK

Posao - Merkur u Vodoliji donosi vam neočekivane troškove! Pred vama je dobra nedelja za putovanja, ali treba da vodite računa o ulaganjima. Možda u ovom periodu očekujete povišicu, ali od toga trenutno ništa neće biti. Idealan je period da naučite nešto novo o poslu koji radite.

Ljubav - Pred vama je strastven period u kojem imate šanse da ostvarite novu romansu.  Imaćete susret sa nekim ko dolazi sa putovanja. Jedno je sigurno, ljubavni život će vam biti mnogo uzbudljiviji u narednom periodu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur u Vodoliji pruža vam bolje prilike, tako da ćete osetiti lakoću u završavanju svakodnevnih obaveza. Ovo je dobra planetarna pozicija da se isplanira putovanje. Novo poslovno partnerstvo vam prija, pa ćete biti opušteni što ne morate mnogo da razmišljate.

Ljubav - U prilci ste da pomognete partneru u planovima u karijeri. Moguće je čak da zajedno radite na projektu koji može da bude profitabilan. Ukoliko ste slobodni, flertovaćete na radnom mestu.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

RAK

Posao  - Iako zbog pritiska planeta iz Jarca trpite stres od strane poslovnih partnera, Jupiter u Ribama vam donosi pozitivan ishod događaja. Jupiter u devetom polju donosi vam priliku za putovanje koje će vam promeniti pogled na svet. To bi trebalo da bude izvan okvira Srbije.

Ljubav - Partner vas u ovom periodu opterećuje sa svojim brigama, kao da vi nemate svojih. Tražite nove izazove u ljubavi i odgovaraju vam osobe koje su konkretne i znaju šta žele u životu. Očekuje vas susret sa osobom koja na na neki način poznata javnosti.

Zdravlje - Osetljvo.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Sunce u Vodoliji vam ne prija, ali osećate otpor prema bilo kakvim pravilima i potrebna vam je promena. Puno planeta u šestom polju ukazuje da ste primorani da menjate neke životne navike koje vam ne odgovaraju. Očekujte novu poslovnu ponudu, ali će se od vas oečkivati brži tempo rada.

Ljubav - Ljubav je na velikom testu. Međutim, ono što vam je problem jeste što se emotivno hladite. Mnogi pripadnici vašeg znaka staviće odnos sa partnmerom na čekanje, jer nemaju predstavu kako se osećaju. Nije dobar period za početak nove romanse.

Zdravlje  - Osetljvo.

 

DEVICA

Posao - Merkur u Vodoliji u šestom polju donosi vam ubrzan tempo na poslu. Svakako ova pozicija Merkura donosi vam pozitivan obrt, pa ćete višebiti fokusirani na poslovnu situaciju. Ovo je i prilika da promenite posao na bolje.

Ljubav - Jupiter u dobrim aspektima donosi vam romantične trenutke sa partnerom. Imate mogućnost da proširite porodicu ili se više bavite decom. Ljubav vam bolje ide nego posao, tako da treba da se prepustite emocijama.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - Venera u Jarcu donosi vam turbulentan period u kojem imate previše obaevza i pritisaka sa svih strana. Ukoliko ste samostalan biznis, nedelja može da vam bude otežavajuća. Nemojte da povlačite drastične poteze, jer nedelja nije za tako nešto.

Ljubav -  Mars i Venera donose vam strastveni odnos sa partnerom. Biće tu i mnogo ljubomore i strasti. Zbog toga će biti i češćih rasprava sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Pred vama je moćna astro nedelja sa brojim vestima. Imaćete više od jedne poslovne mogućnosti, ali ne i dileme jer tačno znate šta želite u poslu. Ovo je nedelja važnih pregovor ai poziva koje mogu da vam donesu napredak u karijaeri.

Ljubav - Prepustite se sudbinskom uticaju planeta koje vam donose ljubav. Pred vama su značajni susreti,  amožete lako da se odlučite da stanete na "ludi kamen". Imaćete velike planove sa osobom koju volite.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Puno planeta u drugom polju ukazuje da ćete se finansijski obezbediti. Imaćete prihode sa više strana, a očekuje vas i nova poslovna ponuda. Ovo je period u godini u kojem možete da tražite i povišicu.

Ljubav - Merkur u Vodolij donosi vam pojačanu komunikaciju sa nekim ko je veoma originalan i duhovit. Moguća su kraća putovanja sa osobom do koje vam je stalo. Biće i planova o sastancima, tako da konačno ulazite u dinamičniji period kada je ljubav u pitanju. Prijaju vam otvorene osobe koje žele da iskažu svoja osećanja.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - Pred vama je jedan od najzančajnih perioda u godini. To su oni momenti u životu kada vam se sve dešava odjednom, ljuabv i posao. Merkur u drugom polju donosi vam stabilniju finansijsku situaciju. Nećete zaraditi veći novac, ali će ga biti više nego u prethodnom periodu.

Ljubav - Strast je veoma važna u odnosu sa voljenom osobom. To je nešto što će i pokrenuti ceo odnos, koji može da vas dovede i do venčanja. Opustite se, ne mislite samo na posao i obavezno izađite na ljubavne sastanke.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Merkur u vašem znaku donosi vam brzinu u realizaciji planova, pa je ferbuar konačno počeo da radi za vas. Planete u Jarcu vas psihički lome, pa često sumnjate u svoje sposobnosti, ali to je test koji ćete uspešno proći. 

Ljubav - U odnosu sa partnerom je došlo do zahvađenja, jer imate previše briga. Niste raspoloženi za emotivne razgovore, a krijete ono što zaista osećate. Treba da izbegavate teške teme sa partnerom i poklonite jedno drugom više pažnje.

Zdravlje - Bolje.

 

RIBE

Posao – Pred vama je još jedna uspešna nedelja. Više nego ikada treba da se fokusirate na ostvarivanje svojih želja. Iskoristite uticaj planeta iz Jarca i prihvatite pomoć prijatlja u poslu koji radite. Jarčevi mogu da vam budu odličan oslonac, pa čak i finansijski. Sve što što možete da zamislite u ovom period, možete i da ostvarite.

LjubavMerkur u Vodoliji donosi vam nejasan odnos sa osobom do kojem vam je stalo. Neko ima skrivene namere prema vama i tajne afere nisu rešenje. Takođe, jedna osoba koja vam je prijatelj ne zna šta tačno oseća prema vama. Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga sa kim ste se godinama družili.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija