• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

07:17

KAKO SE SLAŽU JARAC I RIBA? Odnos koji može da zvuči kao KATASTROFA, ustvari je nešto SASVIM SUPROTNO

Pixabay

Horoskop

KAKO SE SLAŽU JARAC I RIBA? Odnos koji može da zvuči kao KATASTROFA, ustvari je nešto SASVIM SUPROTNO

Podeli vest

Jarac je ozbiljna i praktična morska koza zodijaka koja je poznata po tome što daje prednost radu i svojim ambicijama iznad svega ostalog

Slatke, sanjive Ribe, s druge strane, poznate su po tome što su beznadežni romantičari zodijaka. Iako vrednuju svoju nezavisnost, oni su naporni i duboki u odnosima do te mere da postanu „jedno“ sa svojim partnerom. Ovo dvoje imaju veoma različite pristupe odnosima i životu u celini, tako da se ne čini da se baš najbolje slažu.

Međutim, ovo je jedan par koji bi vas mogao iznenaditi. Kompatibilnost zodijaka Jarca i Riba ima sve što treba da znate o ovom paru zemljanog i vodenog znaka. Odnos između Jarca i Riba može zvučati kao katastrofa koja čeka da se dogodi, s obzirom na njihove polarne razlike. Međutim, tako rana procena možda neće dati ovoj vezi pravdu koju zaslužuje, pišu Astrousluge.com

Ljudi to možda još ne shvataju, ali kada se ova dva znaka spoje, oni stvaraju divan par koji je izgrađen da traje do kraja života. Odnos Jarac-Riba može se opisati kao veran, iskren i „potpuno“ posvećen jedno drugom. Da, možda imaju upadljive razlike, ali to ne znači da ne mogu da izgrade jaku vezu, naprotiv, njihove razlike pomažu im da cene jedni druge, kao i da ih upoznaju sa novim perspektivama u životu koje mogu pomoći svakom od njih da odrastu kao pojedinci. Ribe su veoma intuitivan vodeni znak, tako da teže ka partnerima sa kojima osećaju duhovnu privlačnost.

Foto: Freepick

Horoskop

Sa Jarcem, to nije nešto što bi mogli osetiti u početku. Ovo dvoje bi mogli da počnu veoma opušteno, možda se upoznaju preko zajedničkih prijatelja. Što se više viđaju, to više raste njihovo interesovanje i privlačnost.

Ribe, kao otvoreniji znak, bi bile one koje bi pokazale da su zainteresovane za nadogradnju stvari sa Jarcem, međutim, ovi drugi bi se u početku tome odupirali. Jednom kada se naviknu jedno na drugo i na svoje neobičnosti, mogu stvoriti partnerstvo koje nije nalik bilo kom drugom.

Kada su u pitanju emocije, Jarac i Ribe se veoma razlikuju. Kao zemljani znak kojim upravlja Saturn, Jarac ima tendenciju da racionalizuje sve što doživljava i često mu je neprijatno zbog javnog ispoljavanja emocija. Imaju tendenciju da se mnogo suzdržavaju, čak i kada su već u posvećenoj vezi.

Za njih, preterana emocionalnost ne rešava probleme. Ribe se ne plaše da izraze svoje emocionalne probleme i ne bi oklevale da nikome kažu šta zaista osećaju.

Takav polaritet može izazvati trenje između dve strane, pri čemu Jarac postaje iscrpljen i ogorčen zbog svih emocionalnih izliva, a Ribe se osećaju nevoljeno i neshvaćeno zbog pristupa svog partnera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija