• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

16.02.2022

09:41

5 ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA U MARTU! Stižu PARE, a evo ko će se konačno ZALJUBITI

Freepick

Horoskop

5 ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA U MARTU! Stižu PARE, a evo ko će se konačno ZALJUBITI

Podeli vest

Iako februar i dalje traje, astrolozi nagoveštavaju da će mart biti laganiji i uspešniji mesec nego ovaj koji traje

Trenutna konstalacija planeta u Jarcu doprinosi da moramo mnogo da radimo i fokusiramo na materijalne ciljeve, pa bi se moglo reći da se i ne zabavljamo. Mars u Jarcu nas tera da budemo disciplinovani. Za one koji su vredni februar će doneti nagrade.

Čekamo mart u kojem će Mars i Venera ući u Vodoliju, pa će doneti poletnost i više zanimljivih događaja u svačijem životu.

Mart će biti važan za Vage, Vodolije, Strelčeve, Ovnove i Ribe.

VAGA - Iako se klonuli duhom u Novoj 2022. godini to je iz razloga što vam trenutna pozciija planeta ne odgovara. Mars i Venera u Jarcu vas čine mrzovoljnim i nezainteresovanim, ali za samo pola meseca situacija se potpuno menja! Venera u Vodoliji donosi vam ljubav, zaljubljivanje i lepši emotivni mesec. Pred vama je period u kojem čete pokazati svoje kreativne potencijale.

VODOLIJA - Vaše vreme tek dolazi! Iako imate utisak da promene dolaze kasnije nego što želite, u martu ćete se iznenaditi. Imate mogućnost da ostvarite svoje snove. Osim toga, planete u Ribama donose vam povećanje zarade, tako da ćete itekako profitirati u martu mesecu. Bićete emotivno ispunjeniji, a kako će Venera obasjati vaš znak , treba da očekujete da ćete biti pravi mamac za osobe suprotnog pola.

Foto: Freepik.com

Horoskop

STRELAC - Pred vama je mesec u kojem se želje pretvaraju u stvarnost. Takođe, puno planeta u Vodoliji donosi vam važne ugovore, komunikaciju i flert preko poruka. Bićete veoma otvoreni za bilo kakvu novu saradnju i možete da očekujete potpisivanje važnog dokumenta. Pred vama je i jedno kraće putovanje.

OVAN - Iako trenutno ne osećate neku pokretačku energiju zbog Marsa u Jarcu, mart će vas potpuno iznenaditi. Pred vama je mesec u kojem planete rade i vas i uvidećete koliku podršu prijatelja imate. Neko će vam "srediti" preko veze nešto što vam je važno i ta podrška značiće vam u 2022. godini. Sledi vam mesec sa više druženja i jedno je sigurno, a to je da ćete shvatiti da se i ljubav rađa iz prijateljstva.

RIBE - Za vas "nema zime". Jupiter i Sunce u vašem znaku u martu doneće vam protekciju. Imate šanse da na lak način ostavrite svoje san i samo treba konačno da se pustite i ostavite prošlost iza sebe. Nije isključeno da ćete se zaljubiti, ali prvo tajno, a onda ćete shvatiti da to prerasta u nešto više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17