• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.02.2022

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. FEBRUAR: Jarčevi bi trebalo da vode računa o načinu na koji komuniciraju sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će imati nervozan stomak!

Pixabay

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. FEBRUAR: Jarčevi bi trebalo da vode računa o načinu na koji komuniciraju sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će imati nervozan stomak!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju
OVAN

LJUBAV: Lako ćete uspostaviti fizičku vezu sa izabranom osobom, ali ne i emotivnu. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa novim idejama. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Vrlo ste svesni da ne funkcionišete dobro sami i da je za vas bitno da imate harmoničan ljubavni odnos. POSAO: Mogući su finansijski problemi. ZDRAVLJE: Problem sa apetitom.


BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zatvoreniji nego inače. Uglavnom ćete prežvakavati neka dešavanja iz prošlosti. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK
LJUBAV: Ovih dana je vaš ljubavni život uzbudljiv, ali ne i stabilan. POSAO: Uspeh u sferi zabave i marketinga. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija. Pazite šta jedete.

Foto: Freepik.com

Rakovi, pazite šta jedete



LAV
LJUBAV: Ovaj dan neće doneti ništa posebno. POSAO: Problemi u poslu, posebno ako vaš posao ima bilo kakve veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će nešto poći naopako između vas i partnera, pre svega zbog različitih shvatanja. POSAO: Ne očekujte boljitak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Vaša nespremnost da aktivno kreirate svoju sudbinu može vam se osvetiti. POSAO: Uživaćete u kreativnom radu, a možete dobiti i sjajnu priliku za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Često ste obuzeti sobom i slepi za sve oko sebe, pa i potrebe osobe sa kojom ste. POSAO: Bićete zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija.

STRELAC
LJUBAV: Teško vam je da se zaljubite u ovom periodu. Nemate energije za nove ljubavne pohode. POSAO: Opterećivaće vas neki finansijski problemi. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Foto: pexels.com



JARAC
LJUBAV: Vi cenite ozbiljnost kod drugih i moguće je da ćete sretati samo vrlo ozbiljne osobe. POSAO: Vodite računa o načinu na koji komunicirate sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Problemi iz drugih sfera će vas naterati da zaboravite na ljubav. POSAO: Možda je trebalo da budete nešto mnogo više od onoga što ste postali. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete gajiti tajne simpatije za nekoga iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Moraćete da uložite veći napor da biste napredovali u karijeri. ZDRAVLJE: Infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija