• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.02.2022

07:19

4 NAJORIGINALNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Proverite da li ste vi među NJIMA

Pixabay

Horoskop

4 NAJORIGINALNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA! Proverite da li ste vi među NJIMA

Podeli vest

Astrologija gleda kroz lupu na naše atribute, jedinstvenosti i motive.. Uopšteno govoreći, prave osobine imaju tendenciju da se pokažu kada nas život baci u iskušenje, ali za najistinitije horoskopske znakove, autentičnost je njihova podrazumevana postavka

Čitajte dalje da biste saznali da li ste jedan od najistinitijih znakova zodijaka.

Ovan (21. mart-19. april)

Ambiciozni i revnosni, Ovnovi, idu za onim što žele, ostaju verni  sebi. Ovan je horoskopski znak kojim vlada Mars, koji je planeta motivacije, besa, borbe i fizičke strasti. Ovi vatreni znakovi dozvoljavaju njihovim strastima da ih vode, pa ako osete sklonost da nešto urade, to će biti učinjeno.

Vaša autentičnost je takođe u velikoj meri pripisana prirodnim vladarem prve kuce, poznatoj kao kuća sopstva, koja simbolizuje vaš osnovni identitet  što znači da vam je važno da ostanete verni svojoj reči. Ovan je poznat po tome što je direktan. Ne zamara se finoćama ili uobličavanju neprijatnih stvari koje žele da kažu i tako često su označeni kao nepristojni. Ustvari, Ovan samo želi da da se značenje onoga što pokušavaju da kažu ne izgubi ispod sloja šećera koji neki očekuju da ga stave, pišu Astrousluge.com

Foto: Pixabay

Horoskop

Rak (21. jun-22. jul)

Rakom  vlada četvrta kuća, kuća porekla, pa ceni svoje korene. Vladar Mesec, koji upravlja našim najdubljim delovima ličnosti, osećanjima… Ponosno prihvataju svoju iskrenu ličnost, neobične karakteristike. Vaša sposobnost da u potpunosti shvatite svoje emocije, daje vam mogućnost da ostanete u skladu sa svojim vrednostima tako što ćete biti iskreni prema sebi i svom raspoloženju  čak i ako je teško biti ranjiv. Rakovi su empate zodijaka i uvek su osetljivi na osećanja drugih ljudi. Oni razumeju koliko razočaranje može da boli kada otkriju da neko nije ono što izgleda ili da vas je neko lagao ili izdao. Rakovi nose emocionalne rane duboko i dugo – tako da nikada ne bi želeli da budu razlog za sličan bol drugima.

Jarac (22. decembar-19. januar)

 Držite tradiciju u srcu, što vas čini jednako sentimentalnim i iskrenim. Drugi se mogu osloniti na vas da govorite istinu u svakom trenutku, čak i kada vam je neprijatno. Pošto vama vlada disciplinovani Saturn, poznato je da se vodite osećajem svrhe i odgovornosti. Jarčevi žele da vide kako se ljudi do kojih im je stalo pretvaraju u najbolju verziju sebe. Većina ne zna, da je  Jarac duboko emotivan znak. Jednom kada se osećaju dovoljno prijatno sa drugima, biće iskreni u svojim emocijama, ali za to je potrebno vreme.

Jarčevi su praktični, zabrinuti za optimalno funkcionisanje stvari, a laganje ili lažiranje oduzima previše energije i vremena. Energiju i vreme Jarac bi radije potrošio na postizanje razumnijih ciljeva.

Vodolija (20. januar-18. februar)

Poznati kao čudaci, koji cene nezavisnost i originalnost, jedini horoskopski znak kojim vlada Uran, planeta buntovništva i originalnosti. Vodolije  su  autentične  po logici, mislima i idejama i gotovo je nečuveno da Vodolija ne deluje iskreno.

Ako imate ideju ili predlog koji se čini da nije u skladu sa ostatkom grupe, nemate problema da radite stvari na svoj način, cenite da ostanete verni sebi. Pobunjenici i revolucionari Zodijaka uglavnom malo brinu šta drugi misle o njima. Možda se neće potruditi da nateraju nekoga da mu se svide, ali neće učiniti ni suprotno. Oni uživaju u izražavanju svoje individualnosti i zato ne bi pokušavali da budu neko ko nisu jer to može da utiče na njihovu jedinstvenost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija