• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2022

20:15

NE MOGU DA ŽIVE BEZ ROMANTIKE! Ovi horoskopski znaci uživaju u ljubavi!

Pixabay

Horoskop

NE MOGU DA ŽIVE BEZ ROMANTIKE! Ovi horoskopski znaci uživaju u ljubavi!

Podeli vest

Ovi horoskopski znaci žive romansu tokom cele godine. Oni prosto uživaju u ljubavi

Evo koji horoskopski znaci važe za najveće romantičare!

Rak

Rak je toliko romantičan i osetljiv jer dominira u 4. polju kuće i porodice. Ima empatiju i toliko upija energiju drugih da bi radije ostao kod kuće i uživao u svojim osećanjima. Njegov vladar je Mesec, planeta emocija i unutrašnjih svetova, pa romansa dolazi pravo iz srca. On može duboko da oseti sve i da sve vidi sa romansom.

Vaga

Da li ste upoznali Vagu koja nije romantična? Kao da iz njenog prisustva zrači romantika i ona tu ne može ništa. Ima smisla ako se setite da je vladar Vage Venera, planeta lepote, ljubavi i luksuza. A to postaje još jasnije iz činjenice da Vaga dominira u 7. polju društva. Duboko u sebi ona je lud za idejom prave ljubavi.

Foto: Shutterstock

Škorpija može biti jako emotivna i strastvena

Škorpija

Škorpija može biti jako emotivna i strastvena. Budi vas iz monotonije stvarnosti i pokazuje vam nešto mnogo idealizovanije. Bilo da ova ljubav potraje ili se smiri, na neki način će vas promeniti. Ako pomislite na Škorpiju kojom vlada Pluton, planeta transformacije, i dominira u 8. polju u smislu seksa i misterije, kako možete poreći da je to romantičan znak?

Ribe

Kada govorimo o ovom posebnom znaku, govorimo o najsanjivijem od svih. Da li ste ikada sreli Ribu kojoj um nije bio u oblacima? To je zato što toliko sanja o magičnijem svetu od stvarnog, koji je, bez sumnje, pun romantike. Njen vladar je Neptun, planeta snova, iluzija i mašte. Nije li romansa fantazija za koju žive smrtnici? Romantika je kada se neverovatno čini mogućim i Ribe to znaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija