• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

19.02.2022

08:07

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će plivati u PARAMA do 27. FEBRUARA

Freepik.com

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će plivati u PARAMA do 27. FEBRUARA

Podeli vest

Ulazak Sunca u vodeni znak Riba i aspekat sa Jupiterom donosi materijalno blagostanje određenim horoskopskim znacima, ali nas i uči da najveće životne vrednosti nisu vezane za novac nego za duhovnost

Igramo još jedan zvezdani rulet, a zvazde su naredne nedelje do 27. februara naklonjene više pojedinim znacima.

Horoskopski znakovi koji će imati sreće na finansijskom planu su Vodolije, Rakovi, Ribe i Device.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

VODOLIJA - Vi od svih znakova doživljavate najveće iznenađenje u 2022. godini! Ne samo što vas Saturn uči najvećim živonim lekcijama, nego Jupiter i Sunce u Ribama donose drastično bolju finansijsku situaicju nego prethodne godine. Imate velike šanse da ostvarite poslovno partnerstvo koje će vam doneti veliki novac. Imaćete više izvora zarade, tako da za vas nema brige kada je novac u pitanju.

RAK - Sunce u Ribama donosi vam novac posredstvom inostranstva. To je saradnja koja će vam otvoriti nove vidike i imaćete mogućnost da otputujete. Sunce u devetom polju donosi zaradu kroz izdavaštvo, putovanja, predavanja i upoznavanje drugih kultura. Ukoliko se bavite obrazovanjem, period je odličan da zahtevate povišicu.

RIBE - Za razliku od Vodolija, koje su iznenađene blagonaklonim uticajem planeta, vi ste najviše povlašćeni od svih znakova. Jupiter i Sunce u vašem znaku doprinose da na lak način ostvarujete sve što želite. Ista stvar je i sa finansijama. Prihvatite pomoć prijatelja u vezi sa jednim projektom.

DEVICA - Vreme je za kreativne radionice! Ili da vaš hobi postane ozbiljan biznis koji može da vam donese novac. Jarčevi mogu da vam budu dobri saradnici za zaradu novca. Vreme je da unovčite svoju kreativnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija