• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

07:16

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u Vodoliji - 3 znaka očekuje SREĆA U LJUBAVI

Freepik.com

Horoskop

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u Vodoliji - 3 znaka očekuje SREĆA U LJUBAVI

Podeli vest

Ovu nedelju ćete doživeti kao neku formu „buđenja“. Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose

Naredni period možda neće odmah doneti rešavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru. Slede vam nešto bolji i opušteniji dani.

Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Vodolije:

Vodolije

Emotivni odnosi u ovoj sedmici mogu biti vrlo zanimljivi i doneti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih „kandidata“ i onih koji vam mogu zapasti za oko….a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano napred sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smejte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome…..ali to će, bar za sada morati da ostane nerešeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog,pišu Astrousluge.com

Foto: Pixabay

Merkur

Lav

Lavovi  ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u parrtnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice „strujnog udara“ od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKOG ZNAKA RIBE! Imaju neverovatnu INTUICIJU, pune iznenađenja, a ovo sigurno NISTE ZNALI
Horoskop

SKRIVENE MOĆI HOROSKOPSKOG ZNAKA RIBE! Imaju neverovatnu INTUICIJU, pune iznenađenja, a ovo sigurno NISTE ZNALI

Promenljivi vodeni znak ima moćnu maštu, omogućavajući im da sanjaju bez ograničenja i vode kreativan život. Sanjiva perspektiva Riba i sposobnost da se povežu sa mističnim samo su nekoliko prednosti po kojima su poznati. Ispod povrsine, Ribe, imaju solidan skup skrivenih moći spremnih da dodju do izražaja u svakom trenutku. Poznavanje njihovih tajnih moći može vam pomoći da razumete Ribe na dubljem nivou, ali takođe može da vas inspiriše da istražite magične delove sopstvene karte rođenja

22.02.2022

07:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija