• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

27.02.2022

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA MART! Bikovima turbulencije na POSLU, Rakovima PUTOVANJE, a evo koji ZNAK očekuje VELIKA SREĆA i BLAGOSTANJE

Freepik.com

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA MART! Bikovima turbulencije na POSLU, Rakovima PUTOVANJE, a evo koji ZNAK očekuje VELIKA SREĆA i BLAGOSTANJE

Podeli vest

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene u martu mesecu..

OVAN

Posao - Ulazak Marsa u Vodoliju donosi vam veliko olakšanje u martu na poslu. Pritisak koji ste osećali tokom februara će prestati, a Venera u Vodoliji donosi vam saradnju sa prijateljima. U mesecu martu ćete spojiti lepo i korisno, mada treba da budete oprezni sa poklanjanem poverenja. Sunce i Merkur u dvanaestom polju ukazuju da ništa na poslu nije onako kako izgleda da jeste.

Ljubav - Venera u Vodoliji donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko koga posmatrate kao prijatelja postaće vam nešto više od toga. Međutim, kako će Venera graditi negativne aspekte sa Uranom, očekujte iznenadna poznanstva preko društvenih mreža koja će biti kratkotrajna. Privlačiće vas avanture.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

BIK

Posao - Mars i Venera u Vodoliji donose vam turbulencije na poslu. Očekujte promene na radnom mestu. Nije isključeno da ćete menjati poziciju na poslu, pa možda čak i firmu. Očekujte nepredviđene okolnosti koje će vas izbaciti iz takta. Planove koje ste imali za mart će biti pod znakom pitanja, a možete da se oslonite na prijatelja u znaku Riba. Podrška prijatelja ćče vam u martu biti ključna.

Ljubav - Mars i Venera u konjukciji u Vodoliji ukazuje da će ljubavi život dosta da vam trpi zbog posla. Usled poslovnog nezadovoljstva, odnos sa partnerm će biti lošiji. Ukoliko ste slobodni, osoba sa posla okupiraće vašu pažnju, ali to može da bude neka kartkotrajna romansa.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

Mesečni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkurov ulazak u Ribe će vam "zapržiti " čorbu na poslu. Očekujte nejasne odnose, afere i tajne koje će isplivati na površinu. Moraćete da se ponašate kao Šerlok Holms ukoliko želite da saznate kakvo je pravo stanje stvari na radnom mestu. Mesec mart je odličan za putovanja i ostvarićete odlične kontakte sa inostranim firmamam.

Ljubav - Vi i partner konačno ćete u martu pronaći zajednički cilj koji će vas voditi kroz sve poteškoće. U ljubavi ćete biti stabilni i ne bi bilo loše da date šansu zajedničkom biznisu sa voljenom osobom. Privatni partner u ovom periodu može da vam postane odličan poslovni saradnik. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas ljubav preko posla.

Zdravlje - Sklonost virusima i infekcijama.

 

RAK

Posao - Vi ste jedan od znakova koji će osetiti veliko olakšanje u martu.  Od osobe vodenog znaka očekuje vas odlična poslovna ponuda, koja će vam biti primamljiva jer je to nešto kreativno. Uz to, dobićete i priliku za duže putovanje, tako da će mart biti prouktivniji neego februar. Što se tiče finansija, očakuju vas iznenadni troškovi, a pre svega jer ćete imati neracionalna ulaganja.

Ljubav - Mart vam donosi više strasti u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas romansa iz strasti. Nakon februara koji vam zadavao probleme, mart će biti pravo iznenađenje. Ukoliko ste u braku, idealan je period da isplinirate putovanje sa voljenom osobom.

Zdravlje - Bolje.

 

LAV

Posao -  Iako planete izlaze iz Jarca, nećete osetiti povratak energije, jer će Mars i Venera doneti period u kojem je potrebno više da se odmarate. Svaku obavezu doživljavaćete kao teret, pa ne treba da se začudite ako bilo kakve kritike na svoj račun budete ličnod oživljavali. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti na klimavnim nogama.

Ljubav - Ukoliko ste u braku, mart vam donosi turbulencije. Teme kao što su sloboda i lični prostor biće u fokusu u narednom mesecu. Vaš partner ćeželeti više slobode u odnosu, pa morate da preispitate svoje odluke. Ako ste slobodni, prijaće vam da budete sami.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

DEVICA

Posao - Mars i Venera u Vodoliji donose vam promenu navika na poslu. To je ili drugačije vreme rada ili promena koja može da utiče na vaša svakodnevne aktivnosti. U martu ćete imati više obaveza na poslu nego u februaru i treba da se pripremite za ubrzan tempo. Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu od Vodolije.

Ljubav -  Merkur i Jupiter donose vam intenziven sastnake sa jednom osobom koja je umetnički nastrojena. Ukoliko ste slobodni, mart vam donosi poznanstvo sa osobom koja je poznata javnosti. Očekuje vas uzbudljiv period za ljubav. Ukoliko ste u braku, odnos će biti bolji u narednom mesecu.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Venera 6. marta ulazi u Vodoliji, što nagoveštava period velike sreće i boljih mogućnosti na svim poljima. Planete u Ribama donose vam više od jedne poslovne mogućnosti, pa ukoliko planirate da menjate posao, mart mesec je prilika za tako nešto. Bićete kreativniji i konačno izlazite iz krize koja je trajala dva meseca.

Ljubav - Mnogi pripadnicia vašeg znaka će se zaljubiti u martu. Venera u Vodoliji donosi slobodnu ljubav, koja se rađa iz prijateljstva. Očekuje vas više provoda, zabave, ali i susreta na mestima javnog tipa. Možete lako da se zaljubite u jednu ekscentričnu osobu koju ćete upoznati na mestu za zabavu.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepik.com

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Venera u Vodoliji će vam pomrsiti konce u martu. Imaćete porodičnih briga koje ćete nositi i na posao. Imaćete potrebu što više da se osamostalite na radnom mestu, ali to neće ići tako lako. Probajte da se fokusirate na svoju kreativnost koja će biti u fokusu u martu. Moguće je da ćete zapšočeti projekat koji če vam kasnije doneti veliku zaradu.

Ljubav - Mars i Venera u Vodoliji donose vam period pun turbulencija. Tu će biti i ljubomore i strasti, pa ne očekujte odnos koji će biti balansiran. Očekuju vas ispadi u odnosu sa partnerom. Moguća su i nova poznanstva preko društvenih mreža,jer ćete imati potrebu da upoznajete ljude.

Zdravlje - Slabije.

 

STRELAC

Posao - Venera u trećem polju donosi vam nove poslovne pregovore u martu. Biće prilike i za kraća putoovanja, ali će komunikacija biti na prvom mestu. Imate šansu da pokrenete i samostalni biznis, a mnoge obaveze sa posla ćete "nositi kući". Pred vama je dinamičan mesec u kojem ćete komunicirati preko aplikacija i telefona više nego u februaru. Moguće je potpisivanje važnog dokumenta.

Ljubav - Neko će probati da vas osvoji pre svega rečima, a ono što vam se neće dopasti jeste što će to ostati na tom nivou, jer želite nešto konkretnije u ralnosti. Insistirajte na delima od strane osobe kojoj ste važni. Vodolije i Ribe će flertovati sa vama, a moguće je i kraće putovanje sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Freepick

JARAC

Posao -  Mars i Venera ulaze u Vodoliju, pa vam donose  mesec u kojem ćete biti stabilniji na finansijskom planu. Imaćete i važne pregovore koji će se završiti u vašu korist. Ukoliko treba da završavate važnu papirologiju, mart mesec je kao stvoren za tako nešto. Imate šansu da dobijete bolje plaćčen posao. Troškova će biti, ali će i zarada biti veća.

Ljubav -  Venera u Vodoliji menja koncept ljubavi. Na prvom mestu biće sloboda i korist u međuljudskim odnosima. Osoba do koje vam je stalo biće opterećena finansijskim problemima. Ukoliko ste slobodni upoznaćete osobu koja je slobodnog duha, što će se pomalo kositi sa vašim standardima.

Zdravlje - Bolje.

 

VODOLIJA

Posao - Mars i Venera u vašem znaku donose vam mesec u kojem ćete imati malo vremena za sebe, ali ćete imati obaveza preko glave. Prijaće vam bilo kakva vrsta angažovanja i to je period kada je moguć napredak u karijeri i veća zarada, samo ako se potrudite. Vreme je da pokažete svoje kreativne potencije jer ćete imati priliku da radite nešto što volite i budete adekvatno plaćeni za to.

Ljubav - Sunce u drugom polju ukazuje da sa partnerom možete nešto i da radite. Ipak, Venera u vašem znaku donosi vam emotivno buđenje i flert, pa nije isključeno da ćete se zaljubiti kada se najmanje budete nadali. Imaćete više od jedne prilike za romansu.

Zdravlje - Više se odmarajte.

Foto: Freepik.com

RIBE

Posao - Sunce, Merkur, Jupiter i Neptun u vašem znaku donose vam puno iznenađenja u martu. Ovo je period lične transformacije i napretka na radnom mestu. Imaćete mogućnost da radite baš ono što volite. Ono što će vam praviti smetnje jesu problemi sa poverenjem jer ćete imati utisak da ljudi nisu iskreni prema vama. Druga polovina marta je rezervisana za veću zaradu.

Ljubav - U mesecu koji dolazi ćete biti prijatno iznenađeni gestovima jedne osobe koja će želeti da vas osvoji na sve načine. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da se odlučite na brak ili zajednički život. Pred vama je mesec u kojem će doći do unapređenja odnosa. Ukoliko ste slobodni, očekujte susret koji može da vam promeni život.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija