• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

01.03.2022

10:00

NOVČANI HOROSKOP ZA MART! Ovnovima PRIJATELJI kradu PARE, Strelčevima NOVI PREGOVORI o novcu, a evo kome je dobar period za KUPOVINU STANA

Freepik.com

Horoskop

NOVČANI HOROSKOP ZA MART! Ovnovima PRIJATELJI kradu PARE, Strelčevima NOVI PREGOVORI o novcu, a evo kome je dobar period za KUPOVINU STANA

Podeli vest

Ulazak Marsa i Venere u Vodoliju, doneće promene na finansijskom planu, a astrolozi nas upozoravaju da budemo oprezni sa ulaganjima

Igramo zvezdani rulet, a zvezde će u martu biti naklonjene više određenim horoskopskim znacima.

Neki će konačno izaći iz finansijske krize, a nemojte da zaboravite da je sutra važan datum, odnosno mlad Mesec u Ribama kada se snovi pretvaraju u realnost.

OVAN - U martu mesecu imaćete pokušaj da zaradite preko prijatelja, ali će i oni itekako pokušati finansijski da vas iskoriste. Ono što je bitno jeste da sada nije vreme da pozajmljujete novac, jer nećete moći da ga vratite. Loš mesec za ulaganja.

BIK - Nakon dva meseca krize, mart vam donosi uspeh! Imaćete priliku da dobijete povišicu, a osoba u znaku Ribe će vas obradovati sa lepim vestima u vezi novca.

BLIZANCI - U martu imate mogućnost da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu. Kvaka je u tome što ćete morati da radite više nego što biste želeli.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop za mart

RAK  - Mart će vam biti uspešniji na finansijskom planu nego februar. Novac vam stiže iz inostranstva, a moguće je i putovanje.

LAV - Imate šansu da dobijete sponzorstvo za poslovni projekat. Takođe, ovo je mesec u kojem možete da rešite pitanje nasledstva. Bićete finansijski stabilniji nego u februaru.

DEVICA - Dobili ste obećanje na poslu o velikom novcu, ali će se nešto iskomplikovati. Pazite kome poklanaje poverenje. 

VAGA - Pokušavate da unovčite svoj hobi. To je nešto što volite. Moguće je da ćete uspeti ali nećete zaraditi veliki novac. Uspeh ako se bavite ugostiteljstvom.

ŠKORPIJA - Pred vama je krizni mesec za novac. Olako ste se ponadali da će vam mart biti uspešan kao februar, ali to je daleko od istine.

STRELAC - U martu vas očekuju pregovori o većem novcu. Imaćete uspeha sa nekretninama, tako da je moguća kupoprodaja stana.

JARAC - Vi ste jedan od znakova koji će profitirati u martu. Posredstvom Vodolije možete da zaradite dodatni novac.

VODOLIJA - Sunce, Jupiter i sutra mlad Mesec donose vam uspeh na finansijskom planu. To je period u kojem će se pare bukvalno lepiti za vas.

RIBE - Mars u dvanaestom polju u martu donosi vam zaradu iz sumnjivih izvora. To je nije dobra pozicija, tako da vodite računa kakve poslove dogovarate. Neko će vam obećati veliki novac koji nije izvestan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija