• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

13.03.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 14. DO 21. MARTA! Bikovima VELIKE PROMENE, Vagama SREĆNE VESTI, a evo koji znak treba da donese ODLUKU koja će mu PROMENITI ŽIVOT

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP DO 14. DO 21. MARTA! Bikovima VELIKE PROMENE, Vagama SREĆNE VESTI, a evo koji znak treba da donese ODLUKU koja će mu PROMENITI ŽIVOT

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u martu...

OVAN

Posao - Mars u aspektu sa Uranom iz Bika donosi vam nepredviđene okolnosti na svakom polju. Merkur u Ribama donosi vam da na poslu otkrijete neku važnu informaciju koja je trebala da ostane tajna. To ujedno znači da osobe sa kojim sarađujete uopšte nisu onakve kao što deluju da jesu.

Ljubav - Venera u Vodoliji donosi vam slobodu u bilo kakvim odnosima. To znači da će vam i ljubav biti u znaku slobode. Možete da se zaljubite u nekoga ko vam je prijatelj, ako niste već. Vešto mešate ta osećanja sa prijateljstvom, pa nije tako očigledno.

Zdravlje - Bolje.

BIK

Posao - Venera u Vodoliji donosi vam tubulencije na radnom mestu. Sledi vam period promena. Striktni sistemni ne dolaze u obzir i treba da znate da će planovi lako da se promene. Bićete u fazi prilagođavanja na nešto što vam je potpuno bilo strano.

Ljubav - Mars u Vodoliji ukazuje na promene u odnosu sa partnerom. Probajte da ne opterećujete voljenu osobu sa problemima na poslu. Pod pritiskom drugih okolnosti, odnos će biti otežan.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur u Ribama donosi vam maglovite odnose na poslu. Ništa nije onako kako izgleda da jeste, a stvarnost vam deluje lepša uz malo nestvarnog. Iskoristite Merkur u Ribama da budete kreativniji i napredujete na radnom mestu. Dobićete poslovnu ponudu da radite nešto što vam nije svojstveno ali je izazovno.

Ljubav - Partner će vam predložiti da radite nešto zajedno, što vam ne prvu loptu neće biti primamljivo. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret preko posla. Ribe će vam biti intrigantne.

Zdravlje - Slabije.

 

 

RAK

Posao - Planete u Vodoliji donose vam zanimljiv period za zaradu. U odličnoj ste poziciji da zahtevate novo sponzorstvo za neki peojekat. Planete u Ribama rade za vas, pa ćete dobiti nagoveštaj još jedne prilike za putovanje. Obavezno to iskoristite jer svaka promena ambijenta može da bude dobra za posao koji radite.

Ljubav - Mars i Venera u Vodoliji unose više strasti u odnos sa partnerom. Bićete iznenađujuće slobodni kada su emocije u pitanju, pa biti spremniji nego ikada da odnos započenete na osnovu privlačnosti. Ukoliko ste u braku, prijalo bi vam putovanje.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Mars i Venera u Vodoliji vas stavljaju na test, pa treba da se pripremite za kritike. Neće vam odgovarati nijedan sistem rada, a nećete biti trenutno u poziciji da menjate bilo šta. Ipak, period je znatno povoljniji za finansije i to treba da iskoristite. Moguće je da ćete dobiti sponzorstvo za određeni projekat.

Ljubav – Mars i Venera uzrokuju razne tenzije na emotivnom planu. Vi i partner ćete biti u čestim raspravama oko slobode i principa šta ljubav zapravo podrazumeva. Vi ćete živeti u mašti, a partner će vas ptitiskati da se odnos racionalnizuje. Sve to dopirineće da osećate pritisak.

Zdravlje – Slabije.

 

DEVICA

Posao – Mars i Venera u Vodoliji donose vam novi sistem rada na poslu. Prijaće vam ubrzan tempo, ali ne i nova pravila. Merkur u Ribama doprinosi da ste skloni idealizacijama osoba koje srećete, pa ste u stanju da ne vidite bitne činjenice. Pripremite se za nedelju punu promena na poslu.

Ljubav – Sledi vam novo poznanstvo. To je osoba koja je harizmatična ili možda čak umetnički nastrojena. Pojedine Device maštaju o susretu sa osobom koja je na neki način poznata javnosti. To može da bude neko ko se bavi glumom ili muzikom.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Jupiter i Merkur u Ribama donose vam srećne okolnosti na poslu. Čućete za neku povoljnu mogućnost koja će vam doneti priliku da budete kreativni. Mnogi pripadnici vašeg znaka očekuje nova poslovna ponuda i promena posla.

Ljubav - Venera u Vagi ukazuje na zaljubljivanje i romantične susrete. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas novo poznanstvo sa Vodolijom. Ako imate nekoga, očekuje vas proširenje porodice. Lep period za sve dame Vage koje pokušavaju da ostanu trudne.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepik.com

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Venera u Vodoliji donose vam krizu na svim poljima. Osećate da vam se ne radi i sve doživljavate kao pritisak. Na prekretnici ste i verovatno će vam teško pasti što treba da donosete odluku koja treba da vam promeni život.

Ljubav - Kriza u ljubavi je izvesna. Vi ćete očekivati da partner bude požrtvovan, a ono što će se dešavati jeste sve veća doza slobode koja vama neće odgovarati. Moraćete da preispitate šta ljubav za vas predstavlja.

Zdravlje - Slabije.

 

STRELAC

Posao - Mars i Venera u Vodoliji donose vam period u kojem ćete biti aktivni u razgovoru. Očekuju vas brojni pozivi, kontakti i dogovori o susretima. Moguća su kraća putovanja i poželjno je da promenite mesto boravka. Venera u Vodoliji donosi vam razgovor o novom poslu.

Ljubav - Merkur u Ribama donosi vam poznanstvo sa osobom koja je zatvorena, a to vam neće prijati. Želite da sretnete nekoga ko je otvoren i konnkretan. Flertovaćete preko poruka.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Freepik.com

JARAC

Posao - Merkur, Sunce i Jupiter u Ribama donose vam nedelju za pregovore. Nije isključeno da ćete doneti poslvne odluke koje mogu da vam promene život. Pred vama je lakši period u kojem ćete biti finansijski stabilniji. Ipak, budite oprezni u šta ulažete novac.

Ljubav - U trendu će biti flert preko poruka. Iznenadićete sami sebe jer ćete biti raspoloženi za razgovor o osećanjiima. Bićete romantičniji nego ikada i prijaće vam svaki vid dopisivanja.

Zdravlje - Bolje.

 

VODOLIJA

Posao - Mars i Venera u vašem znaku donose vam planetarnu žurku, pa neće biti predaha ni na poslu. Bićete aktivni i vaša inicijativa će se isplatiti. Iako će vam možda pojedini dani biti stresni, prijaće vam ubrzan tempo u kojem vreme brzo prolazi.

Ljubav - Venera u vašem znaku donosi vam flert i mogućnost zaljubljivanja. Bićete fatalni za osobe suprotnog pola. Stižu nova poznanstva. Ukoliko ste u braku, imaćete važne razgovore o finansijama.

Zdravlje - Umor i nesanica.

Foto: Freepik.com

RIBE

Posao - Merkur u vašem znaku, kao i Sunce donosi vam kreativan period na poslu. Možete da spojite lepo i korisno. Bićete produktivni i dobro organizovani. U ovom periodu možete, ako želite, da menjate posao.

Ljubav - Merkur u prvom polju donosi vam p'reokret u ljubavi. Jedna osoba će vam konačno pokazati svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni, pred vama je period u kojem možete da počenete novu romansu. Ovo je napredak u odnosu na prethodni mesec.

Zdravlje - Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija