• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.03.2022

10:04

ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA MART ĆE BITI TEŽAK MESEC! Komplikacije i PREPREKE - neće znati šta ih je SNAŠLO

Pixabay

Horoskop

ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA MART ĆE BITI TEŽAK MESEC! Komplikacije i PREPREKE - neće znati šta ih je SNAŠLO

Podeli vest

Mars i Venera ušli su u Vodoliju, a pred nama su važni datumi među kojima je pun Mesec u Devici 18. marta. Međutim, astrolozi upozoravaju da mart neće biti blagonaklon prema svim znacima

Čekali smo da Mars i Venera uđu u Vodoliju, kako bismo se oslobodili tereta i pritiska koji je sa sobom nosio znak Jarca, tako da je olakšanje stiglo.

Pun Mesec u Devici doneće nam praktičnu realizaciju planova, a više o tome čitajte na ovom linku.

Ipak, mart će za neke biti produktivan, dok će pojedinim znacima doneti poteškoće. Glavne teme kojima ćemo se baviti u martu su pripadnost grupama, individualizam, ljubav kao sloboda, ali i novi sistemi vrednosti. Instituacija braka sa Venerom u Vodoliji će itekako biti poljuljana.

Škorpije, Lavovi i Bikovi su znaci kojima će mart biti težak:

Foto: pexels.com

Horoskop

ŠKORPIJA - Mars i Venera uneće nemir u vaš svakodnevni život. Ove planete plivaju trenutno u vašem četvrtom polju, pa govore da se nalazite na prekretnici između dva životna puta. Pojedini pripadnici vašeg zanak imaće priliku da se presele, ali to može teško da im padne. Manjak energije koji ste počeli da osećate od 6. marta su normalni za period koji vam krade volju za sve što radite. Probajte da ne ulazite u konflikte sa osobama koje su vam bitne.

LAV  - Mars i Venera vas mrače, pa u partnerskim odnosima osećate veliku težnju za slobodnom. Neko ko vam je drag imaće potrebu da vam određuje kako da živite, a vi ćete to doživljavati kao pritisak. Ako ste u braku, kriza je sasvim izvesna, a ono čemu ćete težiti je sloboda.

BIK - Mars i Venera nalaze se trenutno u vašem desetom polju, pa vam donose krizu na poslu. Promene na poslu su izvesne, a to će doneti i nov način rada. Nove tehnologije koje vam baš i nisu bliske, postaće najvažniji segment vašeg posla. Moguća su nova psofesionalna rešenja, koja će vam se učiniti rizična, ali će biti nužna. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija