• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.03.2022

23:30

KADA SE NALJUTE POSTAJU ČUDOVIŠTA! Ovi horoskopski znaci NE PODNOSE kritiku!

Horoskop

KADA SE NALJUTE POSTAJU ČUDOVIŠTA! Ovi horoskopski znaci NE PODNOSE kritiku!

Podeli vest

Astrolozi ističu da ovi horoskopski znaci nikako ne podnose kritikovanje

Rak - Najosetljiviji znak Zodijaka, nikako ne podnosi da mu kažete da nešto nije uradio kako treba. Od njega možete da očekujte potoke suza ili ledenu tišinu, a moguće je i da nedeljama neće razgovarati s vama! Rak ume da se zatvori u svoj "oklop" i da otpiše ljude od kojih je dobio kritiku, što značajno utiče na njegove odnose i veze.

Devica - Uvek misli da je savršena i kritika, čak i dobronamerna, za Devicu je veliki napad. Ona smatra da nema mane, i ako na jednu od njih ukažete, dobićete eksploziju! Device su inače mirne i odmerene ali ih kritika pretvara u "čudovišta". Biće dreke, optužbi, svađe, i pitaćete se da li vam je dovoljno stalo da biste se uopšte uplitali u rešavanje tog problema. Devica će se uvek postaviti kao da je iznad vas i izvređati vas kako zna i ume, jer misli da je napad najbolja odbrana.

Foto: Shutterstock

Vaga - Nežna i uvek raspoložena Vaga vrlo lično doživljava sve, a naročito kritiku. Kao i Rak, i Vaga će se zatvoriti u sebe posle kritike i moguće je da će odbijati bilo kakvu komunikaciju. Ovo je mač sa dve oštrice, jer Vaga mrzi konflikt i probaće da ga izbegne, ali s druge strane, ne mora svaki razgovor da bude konflikt. Vaga mora sama da "prelomi" i obrati vam se nakon što vas isključi, nemojte praviti prvi korak ako se naljutila.

Strelac - Najgore što možete da uradite Strelcu je da probate da mu pomognete! Ponekad je bolje da ga pustite da sam uspe ili propadne, jer ako se dobronamerno uključite i ukažete šta nije uradio kako treba, ozbiljno će se naljutiti. Strelac je inače "mirotvorac" horoskopa, ali mrzi samo dve stvari - nepravdu i ljude koji mu govore da nije savršen.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija