• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2022

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 19. MART: Ovnovi će biti primećeni gde god da se pojave, a OVAJ ZNAK će se nestabilno osećati!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 19. MART: Ovnovi će biti primećeni gde god da se pojave, a OVAJ ZNAK će se nestabilno osećati!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Bićete primećeni gde god da se pojavite I centar pažnje u velikom društvu. POSAO: Ovo je period pun događaja za one koji rade u grupi ili sa prijateljima, kao I onima koji su društveno angažovani. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Lako se može desiti da upoznate nekoga na nekom većem skupu. Ta osoba biti vaša suprotnost. POSAO: Imaćete ogroman kreativni naboj I inovativne ideje. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Nemojte očekivati promene u ovoj sferi. Blago pozitivna klima. POSAO: Imaćete problema u vezi finasija ili neka impulsivna ulaganja i trošenje. Budite ekonomičniji. ZDRAVLJE: Nervoza loše utiče na vaš stomak.

Foto: pexels.com

Blizanci će imati problema u vezi finansija

RAK 

LJUBAV: Danas nije vaš dan, osećaćete se rascepljeno između više bliskih osoba. POSAO: Napravićete propuste ili greške zbog kojih biste mogli trpeti. Emotivno stanje utiče na vašu koncentraciju. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je dosta stariji od vas ili ko je na neki način uticajan. POSAO: Promene na bolje, veći obim posla I generalno će sve ići mnogo bolje I lakše. ZDRAVLJE: Infekcije I povrede.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa voljenom osobom, kao I ljubav na putovanju ili sa strancem/kinjom. POSAO: Vrlo loš dan za sferu karijere. Dobar će biti samo za one koji žele promenu. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA 

LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike da upoznate ili provodite vreme sa nekim ko vam se dopada, ali ne očekujte stabilnost u ovoj sferi. POSAO: Kadrovske promene u firmi ili uopšte promene. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION 

LJUBAV: Vaša strastvena priroda će doći do izražaja I privući odgovarajuću osobu. POSAO: Dobićete ponudu koja će dobro zvučati samo na papiru. Pazite na to šta potpisujete. ZDRAVLJE: Problemi u predelu donjeg stomaka.

Foto: pexels.com

STRELAC

LJUBAV: Moguća je da ćete praviti planove za zajedničko putovanje. POSAO: Sjajan dan za one koji se bave javnim poslom ili imaju partnerski biznis. Takođe, dobro vreme da se započne isti. ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

JARAC 

LJUBAV: U ovom period ste neodoljivi za sve oko vas, zbog čega lako možete naći ljubav. POSAO: Trpećete zbog neplaniranih troškova ili štete. Izbegavajte impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguća romansa sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja ili je iz kruga prijatelja. POSAO: Bićete nestrpljivi u kontaktu sa nadređenima, zbog čega možete imati problema. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će se razrešiti neke stvari u odnosu na čije razrešenje dugo čekate. POSAO: Promene na poslu. Posebno u vezi partnerskih poslova, kao I mogući pravni problemi. ZDRAVLJE: Malokrvnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija