• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.03.2022

18:15

ŽRTVUJU SE ZA PORODICU! Idealne supruge se rađaju u ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA!

Shutterstock

Horoskop

ŽRTVUJU SE ZA PORODICU! Idealne supruge se rađaju u ova 3 HOROSKOPSKA ZNAKA!

Podeli vest

Žene rođene u ovim horoskopskim znacima su idealne supruge, požrtvovane majke i sve će dati za svoju porodicu

Rak

Račice se najbolje osećaju u krugu svoje porodice. One vole svim srcem i spremne su sve da žrtvuju zarad svojih najmilijih. Žene rođene u ovom znaku su veoma brižne i nežne majke i supruge koje od svog doma žele da naprave malu oazu i utočište. One svom suprugu ugađaju, a deci pružaju neograničenu ljubav jer su one najsrećnije kada vide zadovoljstvo na njihovim licima. Obožavaju da kuvaju, prave kolače i uređuju dom. U tome su perfekcionisti. Ponekad su sklone da u toj brizi preteraju, da paničare i drame, ali to je samo zato što vole članove svoje porodice.

Foto: Freepik.com

Žene u znaku raka obožavaju svoju porodicu

Lav

Ne kaže se džabe „bori se kao lavica“. Upravo je takva majka i supruga rođena u znaku Lava. Iako su egocentrične i fokusirane na sebe, one ne zaboravljaju ni svoje ukućane i veoma su jake, strastvene i otresite. Vrlo su sposobne, racionalno razmišljaju i uvek su tu da pritrče u pomoć. One vole svim srcem, ali žele i da im to bude uzvraćeno. Lavice vole nesebično i idu do kraja. Spremne su da podnesu svaku vrstu žrtve kako bi njen suprug i deca bili srećni.

Jarac

Žena Jarac je veoma snažna i u stanju je da nedaće stoički podnosi, sa neverovatnom snagom i dostojanstvom. Kada nešto naumi, ulaže nadljudske napore da to ostvari i ne može ništa da je zaustavi. Kao supruga i majka, ona je odgovorna, posvećena i drži se svojih dužnosti. Uz nju, suprug postaje stabilan i odgovoran, a od dece zna da izvuče ono najbolje, iako je veoma stroga. Žena Jarac ne leti, već čvrsto stoji na nogama i uvek zna šta hoće i šta nikako neće, a od svojih najmilijih zahteva poštovanje, čvrst karakter i istrajnost.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija