• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2022

07:13

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE PRIVLAČE! Proverite da li je vaša LJUBAV zapisana u ZVEZDAMA

Horoskop

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SE PRIVLAČE! Proverite da li je vaša LJUBAV zapisana u ZVEZDAMA

Podeli vest

Pitate se da li je ljubavna priča vas i vašeg partnera napisana među zvezdama, ili je možda samo potpuno ukrštena?

Kako se ispostavilo, najbolja podudaranja zodijaka za dugoročnu kompatibilnost mogu, u stvari, biti oboje. Sunčevi znaci koji se nalaze u direktnoj suprotnosti jedni sa drugima na natalnoj karti (dakle, šest znakova odvojeno od dvanaest) ili opozicija nazivaju se polaritetima, što znači da ne mogu biti drugačiji - i u tome leži potencijal za dinamičku kompatibilnost.

Ovan i Vaga

Baš kao kada se pali šibica, varnice moraju da lete kada se vatreni Ovan i vazdušni znak Vaga spoje. Ako su i Ovan i Vaga voljni da cene i uče iz svojih razlika, oni će stvoriti nezaustavljivu vatru. Svaki znak ima planetu čija energija utiče na njegovo ponašanje, a sa nezavisnim Marsom zaduženim za Ovna i harmoničnom Venerom koja vlada Vagom će ovo uparivanje jedni drugima dati ravnotežu  i povezanosti koja je potrebna svakoj vezi da bi napredovala. Dok Vaga može pomoći Ovnu da postane pažljiviji i angažovaniji u zajednici, Ovnovi  će često morati da podsećaju svoju ljubav Vagu da je  on tu i da ne brine, pišu Astrouluge.com

 

Bik i Škorpija

Bikom vlada Venera ,zemljani je  znak, i privučen je  da deli taktiKu lepote,  dok Škorpija, vodeni znak kojim vlada transformacioni Pluton, žudi za intenzitetom i istraživanjem onoga što se krije ispod površine. Kontrast ovde je upravo ono što ovo posebno uparivanje čini tako sočnim i zrelim za rast. Škorpija se zaista bavi realnošću bola i zadovoljstva i žestoko je odan pratilac u pomaganju Biku da prigrli „sve životne oluje".  Zarazna radost života Bika daje Škorpiji dozvolu da izađe iz okeana i shvati koliko je lepo samo s vremena na vreme zariti nožne prste u pesak. Zajedno, ovaj duo neguje trajnu i luksuznu osnovu koja može da izdrži sve.

 

Blizanci i Strelac

Nek sloboda odzvanja! Par vazdušnih i vatrenih znakova, Blizanci i Strelac imaju sve sastojke za vezu punu vatrometa, stranih zemalja i emocionalnih upita. Ono što ove znakove zaista čini kompatibilnim je, ironično, njihova zajednička potreba za zdravim granicama. Blizancima vlada Merkur, koji je planeta ne samo komunikacije, već i unutrašnje evolucije. Uvek iznova izmišljaju i istražuju nove ličnosti  i treba im prostor za samootkrivanje. Sa druge strane avanturistički Strelac kojim upravlja Jupiter ide ka spolja radi osećaja svrhe, i zahteva  da istražuje, postane radoznao i živi sa mesta gde se vizija stalno širi. Ovaj par zaista razume i slavi međusobnu potrebu za sve širim horizontima, i oboje su zahvalni što imaju partnera posvećenog čudenju i lutanju. Nikada im nije dosadno.

Foto: Shutterstock

Ljubav

Rak i Jarac

 

Jedini znak kojim vlada Mesec, emocionalno intuitivni Rak može izgledati kao više nego neverovatan spoj sa logičnim Jarcem predvođenim Saturnom. Međutim, kada se ovaj skup znakova spoji kao ljubavne ptice, oni stvaraju savršenu protivtežu između nežnog toka i pouzdane strukture. Okeanska isceljujuća energija Raka nalazi savršenog pratioca u Jarčevoj utemeljenoj mudrosti. Jarac može da izdrži težinu svoje duboke emocionalnosti, Rak se oseća emocionalno sigurnim i privučen je pouzdanošću, disciplinom i integritetom svog partnera.  Sa druge strane, Jarac ceni Rakovu velikodušnu ranjivost i oseća se inspirisanim od njih da potpunije i slobodnije pokaže  svoja  osećanja.

 

Lav i Vodolija

Kada se vatreni Lav kojim upravlja Sunce udruži sa Vodolijom, vanzemaljskim vazdušnim znakom predvođenim inovativnim Uranom, ceo svet je pozornica. Ovo je najmocniji par. Ono što ljudi ne znaju o Lavu je da može biti usamljen i osećati se i odbačenim. Kao rezultat povučenosti ne može, a da se ne divi Vodoliji i njenoj sposobnsti koja može da im pokaže potpuno novo iskustvo. Sa druge strane Vodolija ceni Lavovsku neustrašivost i osećaj sopstvene vrednosti. Vodolije pronalaze svrhu u širenju poruke ljubavi prema sebi od svoje druge polovine u znaku Lava. Ovaj par je čudan, fantastičan i može nas sve inspirisati.

 

Devica i Ribe

Ovaj dvojac nepobedivim u njihovoj kombinovanoj sposobnosti da leče svet koji boli, a ovi znaci se neprestano pokreću i motivišu snagama jedni drugih. Dok je Devica vešta u razumevanju intimnog odnosa između tela i prirode tj. prijatelja koji tačno zna koji biljni čaj vam treba da se osećate bolje, Ribe intuitivno osećaju kako da čitaju srce. Devica je zadivljena transcendentnom, duhovnom prirodom Riba.  Ribe imaju koristi od Devičine sposobnosti da prevede i primeni svoju božansku energiju na zemlji. Ovaj par čuje, pomaže i podiže sve na njihovom putu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija