• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

23.03.2022

10:39

NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL! Ovnovi treba da čuvaju NOVČANIK, Lavovima stižu PARE iz INOSTRANSTVA, a evo za koga će se LEPITI NOVAC

Pixabay

Horoskop

NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL! Ovnovi treba da čuvaju NOVČANIK, Lavovima stižu PARE iz INOSTRANSTVA, a evo za koga će se LEPITI NOVAC

Podeli vest

April samo što nije stigao, a u predstojeće mesecu Venera i Mars ulaze u znak Riba, što znači da nam jednostavne situacije delovati maglovite, pa treba da budemo oprezni sa ulaganjima

Kolo sreće se okreće, a pojedini znaci imaće više sreće na finansijskom planu nego ostali. Uran u Biku i Saturn iz Vodolije utiču na naše finansije i ukazuju da dolazi do promene načina plaćanja, ali i da moramo da pazimo u šta ulažemo novac.

Saznajte šta vam donosi Sunce u Ovnu klikom na ovaj link.

Foto: Pixabay

Novčani horoskop

Kako su vam zvezde naklonjene za novac saznajte:

OVAN - Venera u Ribama ukazuje na razne malverzacije i tajne, pa treba da čuvate novčanik! Vodite računa da na neki način ne budete prevareni. Ovo je takođe zarada novca iz tajnog izvora finansiranja.

BIK - U aprilu imate šanse da zaradite preko prijatelja. Uran u vašem znaku vas tera da rizikujete, ali budite oprezni sa ulaganjima i ne izlažite sebe bespotrebnom riziku.

BLIZANCI - Mars i Venera u Ribama donose vam troškove, tako da treba da se spremite za turbulentan mesec.

RAK - Pokušavate da zaradite veći novac na poslu. Bićete uporni da dobijete povišicu. Iako to neće ići lako, budite uporni.

Foto: Pixabay

LAV - Koančno bolji period za finansije. Imate šanse da zaradite posredstvom inostranstva.

DEVICA  - Očekuje vas novo poslovno partnerstvo, gde će biti pregovora i o novoj zaradi. To može da bude zanimljivo za vas.

VAGA - Tražite bolje plaćen posao, a u narednom periodu to može i da se ostvari. Posao će vam biti glavna preokupacija.

ŠKOPRIJA - Pred vama je odličan mesec za novac. U aprilu će se pare lepiti za vas. Imaćete šansu da zaradite novac na osnovu nećega što volite.

STRELAC - Štedite novac, a najveće troškove imaćete oko stana. Nećete biti zadovoljni finansijskom situacijom.

JARAC - Iako je mesec dobar za pregovore, budite oprezni sa ualaganjima i kreditima. Pred vama je dobar mesec u kojem morate da budete oprezni.

VODOLIJA - Uspeh i blagostanje očekuju vas na finansijskom planu. Pojedine Vodolije imaće više para nego ikada u životu.

RIBE - Do 11.maja treba da iskoristite pozitivan uticaj planeta kako biste zahtevali veću zaradu. Pred vama je uspešan period za novac. Imaćete troškove, ali će pare i stizati.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija