• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

25.03.2022

12:42

STIŽE MLAD MESEC U OVNU! Spremite se za VELIKE PROMENE - 4 znaka imaju ŠANSE da OSTVARE OVO

pexels.com

Horoskop

STIŽE MLAD MESEC U OVNU! Spremite se za VELIKE PROMENE - 4 znaka imaju ŠANSE da OSTVARE OVO

Podeli vest

Sledeći važan astrološki aspekat na nebu je mlad Mesec u Ovnu koji koji nas očekuje 1. aprila

Kako će mlad Mesec biti u Ovnu, energičnom vatrenom znaku koji je simbol borbenosti i akcije, to će biti odličan trenutak da donesemo nove odluke ili se pokrenemo da uradimo nešto za šta dosad nismo imali hrabrosti.

Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Ovnu 1. aprila

Ovnom vlada planeta Mars, koja je direktna i konkretna, pa treba da očekujemo da je to povoljan momenat za suočavanje sa strahovima i kretanje ka budućnim planovima.

Mlad Mesec u Ovnu je dobra šansa za nove pokušaje, prilike i bilo kakve ponude, jer ćemo biti spremni na rizik, baš u skladu da karakterom Ovna kao znaka.

Mlad Mesec u Ovnu najviše će uticati na Ovnove, Rakove, Jarčeve i Vage.

OVAN - Mlad Mesec će se odigrati u vašem prvom polju ličnosti, što vam donosi pozitivnu transformaciju. Ovo je nalet pozitivne energije koju treba da iskoristite da realizujete važne stvari koje se tiču lično vašeg života. Ovo je prilika za pozitivne promene kada je u pitanju izgled i stil oblačenja, tako da ćete itekako biti moderni. 

RAK  - Mlad Mesec u Ovnu odgigrava se i vašem destom polju, što će biti pravi poslovni izazov. To je test da uradite nešto konkretno i smelo! Ne budite lenji nego krenite napred ka svojim snovima u karijeri. Ovo je vreme buđenja i podsetnik da je vreme da krenete napred. Poslovne promene dolaze od 1. aprila, tako da se spremite za dinamičniji period na radnom mestu.

Foto: pexels.com

VAGA - Ovaj aspekta ukazuje na promene u partnerskim odnosima. To podrazumeva moguću krizu u partnerskim odnosima i potrebu da se nešto hitno promeni. Ukoliko ste u braku, partner će vas iznenaditi sa svojim zahtevima.

JARAC - Mlad Mesec u fokus stavlja pitanja stana i porodice. Renoviranje, selidba, krediti za stan..sve su to moguće situacije sa mladim Mesecom u Ovnu. Moguće je da ćete razmišljai o preseljenju ili da preduzmete neki korak koji vam je važan za porodicu. Nije isključena promena mesta stanovanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija