• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2022

11:35

HAOTIČNI, KONTOLIŠUĆI, SAMOŽIVI... Ovi horoskopski znaci su NAJGORI BIVŠI PARTNERI!

Horoskop

HAOTIČNI, KONTOLIŠUĆI, SAMOŽIVI... Ovi horoskopski znaci su NAJGORI BIVŠI PARTNERI!

Podeli vest

Ne zna se da li je gore biti sa njima u vezi ili se "boriti" nakon raskida.

Svi smo imali bivšeg koji jednostavno nije mogao da podnese ideju da više ne budemo zajedno, pa su nam život učinili nepodnošljivim. Oni su tačno znali kako da nas izbace iz takta. Ispostavilo se da možemo prilično da predvidimo koliko će bivši biti loš na osnovu karakteristika njihovih horoskopskih znakova.

Evo nekih od najgorih. Pogledajte gde spada vaš bivši ili da li i sami odgovarate opisu!

Jarac: Pitanje posvećenosti

Iako ovaj horoskopski znak zahteva najveću lojalnost i predanost i želi da zna gde ste pet minuta nakon što ste izašli, ne mogu vam pružiti to isto. Oni projektuju svoju nesigurnost na vas i uzimaju više nego što mogu dati. Tretiraju vas kao da ste njihov životni partner, ali zapravo ne mogu da izgovore reči.

Može biti zaista zbunjujuće da se uvek pitate zašto im niste dovoljni. Problem je u njihovoj sposobnosti da veruju i prepuste se i obično ne mogu da vide šta propuštaju, dok to ne nestane. Stalno pokušavaju da provere da li je trava zelenija na drugoj strani samo da bi nastavili da šetaju sami dok im ne ponestane energije.

Devica: Njihov put ili autoput

Devica ima veoma sistematičan način razmišljanja i to može biti njihova propast. Očekuju da se prilagodite njihovom načinu života sve do sitnih stvari, kao što je kako odložiti posuđe. Umesto da cene stvari koje radite za njih, oni se ljute na vas što to ne radite baš onako kako su od vas očekivali.

Na kraju vam mikroupravljaju na svakom koraku, kako bi se uverili da je sve po njihovom ukusu, bez pauze da razmotre da li se uklapa i u vaše potrebe i preferencije. Ironija je u tome što, iako su previše zauzeti kritikovanjem svega što radite i načina na koji to radite, nikada ne prestaju da smatraju da je ono što sami rade pogrešno.

Foto: Shutterstock

raskid

Lav: Sve o njima

Ovo je Lavov svet i svi mi samo živimo u njemu. Lav voli da živi po svojim pravilima i to u početku može biti prilično privlačno. Oseća se kao da ste vi, protiv sveta. Ali brzo shvatite da oni zapravo misle da se svet vrti oko njih. Najgore je što se uznemiravaju kada stvari ne funkcionišu baš onako kako žele, i nemaju fleksibilnost da se prilagode okolnostima.

Ovo takođe može postati neugodno kada donosite odluke zajedno, jer to zapravo nikada ne radite zajedno, oni su ti koji biraju i nadaju se da ćete se složiti sa njima. A ako to ne učinite, oni će provesti ostatak dana pokušavajući da vas ubede, dok ne pobegnete.

Rak: Rolerkoster emocija

Toplo im je, pa onda hladno, teško je pratiti. Rak može započeti dan osećajući se na vrhu sveta i na prvu neprijatnost proći kroz silaznu spiralu. Ponekad vam se čini da morate da hodate po ljusci jajeta, jer se toliko plašite njihove osetljive prirode i ne želite da se nosite sa promenom njihovog raspoloženja, ako ste vi taj koji je uzrokuje.

Ponekad kada ste se vraćali kući, niste znali u kakvom će raspoloženju biti i samo ste se nadali najboljem. Međutim, kada su u pitanju svađe i raskidi, to nikada nije ni došlo do produktivne tačke i komunikacija je bila teška kroz njihove suze i molbe. Potrebno im je mnogo vremena da prebrode emocije i smire se, da bi zaista mogli da razgovaraju sa odraslima.

Bik: Uvek mora biti u pravu

Uprkos tome što pripadaju najsenzualnijim i najzanimljivijim horoskopskim znacima, njihova strast je proširena na sve delove njihovog bića. To ih čini neverovatno tvrdoglavima, što je verovatno zbog toga što njima vlada Venera. Međutim, kada je u pitanju komunikacija, možete se osećati kao da razgovarate sa zidom. Možete provesti ceo dan i noć pokušavajući da objasnite svoje potrebe i želeći da postignete rešenje, samo da biste se osećali kao da ste uzalud potrošili dah. Slušaju samo ono što žele da čuju.

Možete se osećati kao da razgovarate sa detetom i to će brzo postati frustrirajuće. Za njih je cilj da budu u pravu i da nekako zavrte razgovor da ispadne da su u pravu.

Ovan: Vruće temperamentan

Vatrena priroda Ovna ima svoje prednosti i mane. S jedne strane, to ih čini odličnim ljubavnicima i avanturističkim partnerima, što dovodi do uzbudljive veze. Kada su stvari dobre, može se osećati kao da ste na 7. nebu. Međutim, oni tu istu vatrenu prirodu ponesu sa sobom u loša vremena, što može dovesti do zaista eksplozivnih svađa. Oni su kao bomba koja otkucava i kada su ljuti, mogu se stvarno razbesneti.

Oni takođe više vole da budu sami kada su uznemireni, što može biti teško kada samo želite da rešite situaciju i nastavite dalje. Ali, Ovnu, koji vidi da je svaki čovek za sebe, to nije bitno, čak ni kada je u nevolji.

Blizanci: Nema stabilnosti

Veza sa Blizancima može biti prilično haotična. Jednog dana žele da se smire, sledećeg dana žele da se presele širom sveta. Iako je njihova spontanost deo njihove privlačnosti, ona takođe može stvoriti nestabilnu vezu. Bilo bi lepo kada biste se mogli probuditi ujutru znajući kuda ide vaša veza i osećajući se bezbedno u njemu bez ikakvih napora.

Takođe ne vole da ih prozivaju zbog toga, tako da možete očekivati da će vam samo reći ono što želite da čujete kada se osećaju neprijatno.

Škorpija: Od prijatelja do neprijatelja

Zabavljanje sa Škorpijom može biti kao da ste sa svojim najboljim prijateljem, do dana kada se oni okrenu protiv vas. Kada izgube nekoga koga vole, ne mogu da se izbore sa bolom i ulaze u režim osvete. Žele da te povrede, jer se oni osećaju povređeno. Oni će se potruditi da urade stvari za koje znaju da će privući vašu pažnju, bilo da to znači da vas ogovaraju ili uskraćuju određene stvari.

Brzo postajete njihov neprijatelj broj jedan. Ovo može biti prilično obeshrabrujuće i tužno, kada se uzme u obzir da ste neko vreme oboje duboko voleli i brinuli jedno o drugom.

Ako nisu dospeli na listu

Ako se vaš bivši nije našao na listi, onda je raskid verovatno bio nezgodan i dosadan, ali je uspeo da se ne pretvori u rat. Verovatno su ili želeli da budu prijatelji ili su vas izbrisali iz svega, ali u svakom slučaju ste bili u mogućnosti da donekle mirno pređete iz veze bez izbegavanja bilo kakvih pokušaja da vam namerno unište život. Ponekad raskidi i bivši nisu uzrokovani greškama, ili zato što je neko bio loša osoba, ili čak nedostatkom ljubavi. Ponekad samo ne odgovarate jedno drugom.

U bilo kojoj vezi uvek pogledajte kako se osećate i zapitajte se: da li vas ova osoba tera da više volite sebe? Želite li da ostarite sa njom?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija