• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

08:43

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera konjukcija Saturn - 4 znaka su na TESTU - najvažnija lekcija o LJUBAVI

Horoskop

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera konjukcija Saturn - 4 znaka su na TESTU - najvažnija lekcija o LJUBAVI

Podeli vest

Bližimo se aprilu, a na nebu je prava planetarna žurka, bar što se tiče znaka Vodolije. Mars, Venera i Saturn u tom znaku stavljaju nas na test izdržjivosti, ali je vreme da naučimo i novu lekciju o ljubavi

VENERA KONJUKCIJA SATURN U VODOLIJI

Ovaj aspekt čini vas veoma odanom i brižnom osobom, ali možete imati problema da to pokažete. Ovo može dovesti do određenog stepena odlaganja i uzdržanosti u formiranju bliskih odnosa.

Žudite za ljubavlju i privrženošću, ali izgleda da postoji toliko prepreka da to postignete. Život će vam doneti neka bolna iskustva kako biste naučili kako da volite sebe i da volite druge.

Ovaj aspekt može biti posebno težak tokom odrastanja (ukoliko ga imate u natalnom horoskopu). Nedostatak samoljublja ili samopoštovanja je obično glavni razlog za bilo kakvu stidljivost ili nemogućnost održavanja bliskih odnosa.

Možda ste se suočili sa oskudicom, podlošću, povlačenjem ljubavi i naklonosti ili odsustvom, posebno od oca.

Foto: pexels.com

Venera u Vodoliji

TEST ZA LJUBAVNE VEZE

Zato je tranzit Venere i Saturna jako važan jer daje velika isušenja. Postojeća veza može biti testirana distancom ili razdvojenošću i opštom nesposobnošću povezivanja na emocionalnom nivou. Problemi koji uključuju krivicu ili nelojalnost mogu biti izvor problema.

Zdrava veza će lako proći ovaj test i može, u stvari, dovesti do veće posvećenosti. Svaka tuga ili bolna iskustva koja se sada prežive biće karmičke lekcije koje će dovesti do većeg razumevanja međusobne ljubavi i poštovanja ili odanosti.

U ljubavi i među partnerima je moguća i primetna razlika u godinama. Ovo nije dobro vreme za zabavu jer ćete se generalno osećati depresivno i više zabrinuti za stvari ozbiljne prirode. Ali je sada trenutak da dobro razmislite o štednji i ozbiljnijim stvarima, pišu astrousluge.com

Ovaj aspekat najteže će pasti Vodolijama, Bikovima, Lavovima i Škorpijama.

5. aprila Venera menja znak i ulazi u romantične Ribe, tako da će se ova situacija promeniti i doneti olakšanje. Ukoliko planirate da započnete novu romansu, možda je bolje da sačekate 5. april kada će planete biti u boljem položaju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija