• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

07:11

SUNCE U OVNU DONOSI VELIKE PROMENE DO 20. APRILA! Saznajte kako su zvezde naklonjene vašem ZNAKU

Pixabay

Horoskop

SUNCE U OVNU DONOSI VELIKE PROMENE DO 20. APRILA! Saznajte kako su zvezde naklonjene vašem ZNAKU

Podeli vest

Sunce je centar Sunčevog sistema i najmoćnija planeta od svih. U vedskoj astrologiji, Sunce označava autoritet, moć i dominaciju. Kada je postavljeno povoljno u horoskopu, on blagosilja vlasnika snagom volje, hrabrošću, samopouzdanjem i dobrim liderskim veštinama. Zato kretanje (tranzit) Sunca ima veliki značaj u astrologiji i za 12 znakova zodijaka

Ovan je prvi astrološki znak i takođe je prvi vatreni znak. Ovaj horoskopski znak predstavlja inicijaciju, zbog čega se u ulazak Sunca u znak Ovna slavi kao početak nove astrološke godine . Sunce u Ovnu je moćno (ushićeno) i na različite načine će uticati na svih 12 znakova zodijaka:
 

1.Ovan
 
Ova tranzicija će doneti dobre vesti i povoljne rezultate za sve Ovnove. Tokom ove faze dobićete više autoriteta i moći ćete da donosite odluke sa velikom odgovornošću. Na profesionalnom planu, tranzit  će doneti neke nove izazove sa kojima ćete se lakoćom  nositi velikim entuzijazmom i energijom. Pripadnici  ovog horoskopskog znaka će ostati dobrog  zdravlja. Samo pokušajte da izbegnete da postanete samodovoljni  i arogantni tokom ovog perioda.

 

2.Bik

Tranzit Sunca će uglavnom doneti povoljne rezultate za pripadnike  zemljanog znaka Bika. Rezultati svih dugotrajnih imovinskih sporova biće u vašu korist, a postoje šanse za nova ulaganja u sektor nekretnina. Takođe dobar trenutak za sve one pojedince koji se bave akademskim radom i biznisom. Međutim, budite pažljivi prema svom zdravlju jer možete patiti od glavobolje, groznice i problema sa vidom. Pokušajte  meditacijom da opustite svoj um.

Foto: Pixabay

Sunce


 
3.Blizanci

Blizancima, tranzit može biti odlična prilika za profesionalni razvoj. Pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu uživati u dobrim odnosima sa starijima i višim autoritetima. Takođe se mogu potruditi da poboljšaju veštine upravljanja vremenom. Slava i samopouzdanje će dotaći nove visine. Na ličnom planu, bićete društveno aktivniji tokom ovog perioda i možete  provesti kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom, pišu Astrousluge.com
 
4.Rak
 
Tranzit Sunca kroz znak Ovna  će se na mnogo načina pokazati kao izuzetno povoljan za Rakove. Moći ćete da uravnotežite profesionalni i lični život, a možda čak i generišete novi izvor prihoda. Vaši nadređeni ce biti impresionirani vašom revnošću na poslu, pa bi vam čak mogli predati nove odgovornosti i više pozicije. Ali ne dozvolite da vas ovaj uspeh učini egoističnim. Vodite računa o zdravlju oca, moguće da je potrebno  malo dodatne pažnje.

Foto: Pixabay


 

5.Lav

Budući da je pod vladarstvom Sunca, ova tranzicija će doneti povoljnosti za sve pripadnike znaka Lava. Tokom ove faze vaš ugled u društvu će se povećati, bićete cenjeni za vaše napore na radnom mestu i ljudi će dolaziti da traže savet od vas. Povoljan je trenutak za početak novog projekta jer će vaše planove u potpunosti podržati sreća i bogatstvo. Možete ići na putovanja ili odmor sa svojim najmilijima. U zdravstvenom smislu odlican period.
 
6.Devica
 
Za pripadnike ovog horoskopskog znaka, tranzit moguće neće biti tako plodonosan  i miran. Veća je verovatnoća da će dati mešoviti rezultat. Možda ćete morati da se nosite sa novčanim gubicima, pa čak i porastom troškova. Posebno vodite računa o svom zdravlju tokom ove faze jer postoji mogućnost pehlade i glavobolje , nepotrebnog  stresa  i tenzije. Hranite se zdravo.
 
7.Vaga
 
Profesionalno, ovo je veoma povoljan period za sve Vage jer može otvoriti vrata novom izvoru prihoda osim redovnih. Mogu očekivati unapređenje i novčane koristi tokom ovog tranzita. Na ličnom planu, pokušajte da izbegnete sukobe ega, temperamentnih  razlika u odnosima. Ostanite mirni i probajte meditaciju za mentalni mir.

Foto: Pixabay


 
8.Škorpija
 
Tranzit će vas učiniti nezaustavljivim , neustrašivo  usmerenim napred da biste postigli svoj cilj. Ovo je najpoželjnije vreme za dovršavanje zadataka na čekanju i pokretanje novih za sve Škorpione jer su šanse za uspeh odlične. Vaša snaga volje, samopouzdanje, mentalno i fizičko zdravlje su u dobroj formi. Dakle, nemojte oklevati da preuzmete vođstvo i jurite svoje snove.
 
9.Strelac

Profesionalno, svi pripadnici ovog horoskopskog znaka biće zadovoljni svojim radom i dobiće neophodnu motivaciju i smernice od nadleznih. Privrednicima se savetuje da preuzmu proračunate rizike kako bi ostvarili veći profit. Izbegavajte nezdravu hranu i teške obroke  jer to može dovesti do problema sa varenjem, pišu Astrousluge.com
 
10. Jarac

Na ličnom planu, moguce da ste pod stresom ili zabrinuti zbog zdravlja majke. Na poslovnom planu, pokušajte da budete logični u pristupu i izbegavajte prečice do uspeha. Pokušajte da budete oprezni tokom vožnje i izbegavajte bilo kakve žestoke rasprave i debate. Ovo nije povoljna faza za vas, pa se potrudite da je dodatno ne zakomplikujete.

Foto: Pixabay


 
11.Vodolija

Drage Vodolije, tokom ove faze bićete optimističniji u svom pristupu. Bićete svedoci novih prilika koje kucaju na vaša vrata, što će doneti rast i sreću u vašem životu. Mogli biste da jasno prenesete svoje ideje drugima. Usresredite se na svoje ciljeve i trudite se da ih postignete. Izbegavajte bilo kakvu vrstu sukoba sa bratom ili sestrom.
 
12. Ribe
 
Za pripadnike ovog horoskopskog znaka, tranzicija će doneti različite rezultate. Birajte svoje reči veoma mudro jer bi mogle imati veliku važnost i mogle bi uticati na vaš život i budućnost. Izbegavajte svađe i žestoke rasprave. Bolje je manje pričati ili pričati s ljubavlju. Moguce da ce biti vise stresa tokom  ove faze, pa pokušajte da meditirate.
 
 

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija