• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

03.04.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. APRILA! Bikovima PRIJATELJ pomaže u POSLU, Rakovima PUTOVANJE, a evo ko će dobiti NEPOVOLJNO rešenje u vezi STANA

Freepik.com

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. APRILA! Bikovima PRIJATELJ pomaže u POSLU, Rakovima PUTOVANJE, a evo ko će dobiti NEPOVOLJNO rešenje u vezi STANA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkur u vašem znaku doprinosi da ćete konačno biti bolje organizovani i možeete da nametnete svoje ideje na radnom mestu. Sunce i Merkur nagovestilu su sezonu vašeg znaka, pa ste aktivni, borbeni i preduzimljivi. Ukoliko planirate da menjate posao, april je dobar momenat za tako nešto.

Ljubav - Venera ulazi u polje tajni 5. aprila, pa ćete svoje emocije želeti da zadržite samo za sebe. Ovo je period koji je romantičniji nego prethodni, tako da će partner očekivati da pokažete svoje osećanja, a nećete znati kako. Čuvajte se tajnih ljubavnih veza.

Zdravlje - Bolje.

 

BIK

Posao - Venera u jedanaestom polju u Ribama donosi vam pozitivan preokret na poslu. Venera 5. aprila ulazi u Ribe, što ukazuje da ćete od prijatelja imati neku korist u vezi posla. To može da bude usluga koja će vam biti odskočna daska u karijeri.

Ljubav - Mars u Ribama unosi više romantike u vaš odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da vam se rodi ljubav upravo iz prijateljstva. Mnogo je bolji period za novu ljubav nego prethodni mesec.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Freepik.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Ulazak Venere u Ribe vam neće odgovarati, pa ćete imati osećaj da drugi nemaju pojma šta rade na poslu, a tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove. Merkur u Ovnu vam daje borbenost, ali ste i tvrdoglavi, pa odbijate bilo kakva idejna rešenja na poslu sem vaša.

Ljubav - Jupiter u Ribama vam daje susret preko posla. To će biti zanimljivo poznanstvo sa nekim koje ostvaren u karijeri. Cenite osobe koje su ambiciozne.

Zdravlje - Dobro do 15. aprila.

 

RAK

Posao - Venera u Ribama donosi vam priliku da budete kreativni. Jupiter u devetom polju ukazuje da ćete čuti za neku priliku za putovanje. Isto tako, idealan je period da usavršite znanje o poslu koji radite. Ukoliko ste mladi, odličan je period za studiranje. Sunce i Merkur u Ovnu stvaranju vam pritisak jer vaš nadređeni očekuje rezultate "preko noći".

Ljubav - Ne bi bilo loše da isplanirate putovanje sa osobom do kojem vam je stalo. To može da bude neko more ili put na jezero. Pored vode bi vam najviše prijalo da budete zajedno.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Freepik.com

LAV

Posao - Sunce u Ovnu vam prija, pa ste preduzimljivi, ali na poslu nikakao ne možete da ispravite stare probeleme. To je nešto što se vuče već godinama i sada deluje komplikovano. Priželjkujete promenu posla. Mars u Vodoliji do 15. aprila pravi vam usporavanje planova na radnom mestu, pa se natežete sa nekim osobama koje nisu ažurne.

Ljubav - Trpite udare Marsa i Venere i na emotivnom planu i to će biti bar do 5. aprila. Kada Venera uđe u Ribe 5. aprila bićete raspoloženi za susrete i nova poznanstva. Kriza traje ukoliko ste u braku.

Zdravlje - Slabije.

 

DEVICA

Posao - Mars u Vodoliji u aspektu sa Saturnom zahteva prilagođavanje na radnom mestu. To nije ništa novo, ali ste prinuđeni da pravite kompromise. Sunce i Merkur u Ovnu vam osiguravaju bolji period za zaradu. Imaćete mogućnost da dobijete neko sponzorstvo.

Ljubav - Venera u Ribama donosi vam flert, ali ćete biti okupirani poslom. Ukoliko ste u braku vaš partner će zahtevati više pažnje. Imaćete neobične susrete na mestima javnog tipa.

Zdravlje - Glavobolje.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - Venera 5. aprila ulazi u Ribe, tako da ćete imati puno posla ali ćete uživati što možete da se bavite kreativnijim radom. Posao će vam biti primaran u narednih pola meseca, tako da će vam prijati period u kojem imate više obaveza. Očekujte i novu poslovnu ponudu.

Ljubav - Mars u Vodoliji donosi vam više izlazaka na mesta javnog tipa, ali treba da znate da ćete imati potreškoće da se oslobodite prošlosti. Imate neki problem iz prošlosti koji opterećuje vaš odnos sa partnerom. Jaivće vam se stara ljubav, ali ne treba da se mirite.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Ulazak Venere u Ribe 5. aprila donosi vam pozitivan preokret na poslu. Konačno ćete sa više elana obavljati svoje oabveze. Očekujte i mogućnost za novu poslovnu saradnju. Imaćete odličnu saradnju sa Ribama.

Ljubav - Venera u Ribama vam donosi romantičniji period za ljubav. Imaćete novo poznanstvo preko posla. Neko sa kim sarađujete će vam zapasti za oko. Prijaće vam osobe vodenog znaka.

Zdravlje - Slabije do 15. aprila.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Ulazak Venere u Ribe može da vam donese rad od kuće ili okupiranost poslom u vašem domu. Probajte da stres sa posla ne noiste kući. Imaćete priliku da radite dodatni posao iz svog doma. Umorni ste i to se neće popraviti u narednim danima.

Ljubav - Merkur u Ovnu donosi vam borbu za vašu pažnju. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim pojavljivanjem. Treba da prhvatite poziv za sastanak.

Zdravlje - Više se odmarajte.

 

JARAC

Posao - Ulazak Venere u treće polje donosi vam nedelju koja je bolja za pregovore. Imaćete mogućnost da navedete ljude da se prilagode vašim stavovima. Merkur i Sunce u Ovnu mogu da vam donesu nepovoljna rešenja u vezi sa stanom.

Ljubav - Ovo je nedelja u kojoj ćete početi intenzivno da flertujete preko poruka. Moguće je da započnete novu romansu samo na osnovu pisanja poruka. Bićete aktivniji na svim aplikacijama za dopisivanje.

Zdravlje - Solidno.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao -  Uz uticaj Marsa u vašem znaku dajete sve od sebe da posao ide u pravom smeru. Umorni ste jer vas Marsa tera da radite, pa nemate mnogo vremena da predahnete. Venera u Ribama donosi vam odličnu zaradu, a to znači i da ćete trošiti novac na kupovinu dekorativnih stvari.

Ljubav - Sunce u Ovnu donosi vam priliku za novi početak u odnosu sa partnerom. Imaćete konstruktivne razgovore sa osobom do koje vam je stalo. Biće i flerta preko poruka. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam svaki vid dopisivanja.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao  - Venera se bliži vašem znaku, pa ćete sa lakoćom završavati sve obaveze. Bićete harizmatični, a na osnovu ličnog šarma mnogo toga ćete moći da završite. Pred vama je period u kojem treba da budete kreativni. Moguća je nova poslovna ponuda.

Ljubav - Merkur u Ovnu unosi više preduzimljivosti u vaše odnos sa partnerom. Kada Venera 5. aprila uđe u Ribe vi ćete biti najprivlačniji znak u zodijaku! Očekujte više flerta, ali i priliku da se zaljubite.

Zdravlje - Odlično.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija