• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

01.04.2022

11:43

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJSPORIJE STARI! Da li prepoznajete nekoga?

Freepik.com

Horoskop

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJSPORIJE STARI! Da li prepoznajete nekoga?

Podeli vest

Horoskopski znak za koji astrolozi tvrde da ostaje zauvek mlad je Blizanac, a njima vlada planeta Merkur

Iako su Blizanci često na lošem glasu jer su, kako ljudi govore, dvolični, to je daleko od istine. Čuveni brbljivci su kraljevi dobrog humora, a prepoznatljivi su po tome što odlično odolevaju godinama.

Bliznaci kojima vlada Merkur poseduju visoku inteligenciju i sposobnost učenja, uvek su veseli, a u srcu ostaju zauvek deca.

To doprinosi da nikada ne izgledaju kao osoba svojih godina, a drugi znaci mogu da im pozavide na njihovoj mladolikosti.

Uvek veseli i raspoloženi za druženje, Blizanci i fizički i psihički odolevaju godinama. Oni su ljubitelji drečavih i šarenih boja, tako da ne poštuju pravi oblačenja u skalu da godinama, nego imaju sopstveni stil.

Foto: Freepik.com

Horoskop

Uvek deluju 5 ili 10 godina mlađe, a zbog toga se i kaže da najsporije stare. Vole nove izazove i promene, a smisao za humor je deo njihovog neodoljivog šarma.

Podsetimo, danas je važan astrološki datum jer je na nebu mlad Mesec u Ovnu, koji donosi sreću za ove znakove, a više o tome klikom na link.

Na nebu je veoma zanimljiva slika, jer je Merkur u Ovnu, kao i Sunce, pa smo preduzimljiviji, hrabriji i imamo želju da donesemo odluke koje će promeniti mesec koji je pred nama.

Šta vam donosi Sunce u Ovnu saznajte klikom na ovaj link.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija