• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

08:40

STIŽE PUN MESEC U VAGI! 4 znaka neka se spreme za EMOTIVNI ROLERKOSTER - 16. april je važan DATUM

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U VAGI! 4 znaka neka se spreme za EMOTIVNI ROLERKOSTER - 16. april je važan DATUM

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki aspekat ove nedelje, a to je pun Mesec u Vagi 16. aprila

Astrolozi obajšnjavaju da će pun Mesec u Vagi doneti potrebu za balansom.

Možda sada imate jaku potrebu za ravnotežom i harmonijom. Verovatno želite da stvari budu lepe, a ne da se upuštate u osnovna pitanja kako ne biste narušili mir. Morate naučiti da delite svoja dobra i loša osećanja. Nemojte se plašiti da budete ono što zaista jeste, uprkos onome što se od vas očekuje.

U petak 16. aprila će vam biti lakše raditi disciplinovanim, strpljivim tempom prema svakodnevnim obavezama. Ako postoje aspekti vašeg života koji su vam nedavno izazivali strah ili anksioznost, 16. april je takođe dobar dan da skenirate svoje okruženje u potrazi za resursima podrške i odnosima sa kojima se možete povezati, a koji će vam pomoći da se osećate sigurnije u trenutnim okolnostima.

Ovo će biti dobar dan za razmišljanje o vašem trenutnom napretku ka svojim ciljevima u životu, procenjujući oblasti na koje morate da se fokusirate više ili manje sa svojim raspoloživim vremenom i prostorom.

Možda ćete takođe shvatiti da je potrebno manje vremena da trošite na svetske ambicije, a više na brigu o svojim unutrašnjim emocionalnim potrebama, pišu Astrousluge.com

Foto: Pixabay

Pun Mesec u Vagi 16. aprila

Pun Mesec u Vagi najteže će pasti Ovnovima, Rakovima, Vagama i Jarčevima.

VAGA - Pred nama je period u kojem ćete poraditi na sebi i imati mogućnost da dovedete svoj život u ravnotežu. Imaćete veliku dilemu, pa vodite računa da odluke ne donosite u afektu.

OVAN - Pun Mesec doneće velike promene u partnerskim odnosima. Pokušavaćete da pronađete kompromis između onoga što želite i što je ispravno. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti klimav.

JARAC - Pun Mesec u Vagi donosi vam klimav period na poslu. Ovo će usloviti promene koje vam možda ne odgovaraju, ali će biti nužne. Očekujte rasprave na radnom mestu.

RAK - Pun Mesec stavra vam pordične tenzije i brige. Moguće je da ćete imati prolazne komplikacije oko stana. U želji da pomognete bližnjima zapostavićete svoje potrebe.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija