• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2022

14:11

KAKO VARAJU HOROSKOSPKI ZNACI? Lav poklanja, Devica kritikuje. a Bik radi OVO

Freepick

Horoskop

KAKO VARAJU HOROSKOSPKI ZNACI? Lav poklanja, Devica kritikuje. a Bik radi OVO

Podeli vest

Preljuba je česta tema brojnih istraživanja, a nedavno je dokazano da postoje ljudi koji jednostavno ne mogu da se suzdrže od prevare, te za to mogu da zahvale nekim urođenim osobinama

Još kad se u sve to uplete i horoskop, onda imate čitav spisak osobina na koje treba da obratite pažnju jer su same po sebi sumnjive.

Ovan postaje svadljiv

Ako Ovan vara, znači da mu ne posvećujete dovoljno pažnje, a kad prevare, postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena će prigovarati u vezi sa izgledom, često će se svađati i govoriti da niste kao pre.

Bik menja navike

Iako vešto skrivaju osećanja, Bikove otkriva preterana briga o izgledu, poput nove odeće, odlazaka kod frizera, u teretanu... Nagla promena navika, češći izlasci i skrivanje mobilnog telefona dovoljan su razlog za sumnju.

Blizanci uvek imaju alibi

Kad varaju, Blizanci su vrlo mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Neretko angažuju prijatelje kao alibi. Uvereni su da ne možete da ih uhvatite, pa se vremenom opuste. Ako mu na brzinu postavite par unakrsnih pitanja, zbuniće se i otkriti.

Foto: Shutterstock

Preljuba

Rak se udaljava

Rakovi ne žele da izgube sigurnost partnera, ali ni ljubavnika, dok sumnju bude česti izgovori da je umoran i opterećen obavezama. Odbijaće seks i tako se emotivno udaljavati. Ukoliko počne neumereno da troši, postanite oprezniji.

Lav ugađa

Kad Lavovi varaju, glume da je sve u redu. Postaće savršeni partneri - muškarac će vam ugađati na sve moguće načine, a žena pripremati najdraža jela uvek doterana. Neverstvo neće priznati ni ako ih uhvatite na delu, a još će vas i napasti.

Devica napada

Devica vara jer je razočarana i ne želi da bude u vezi, ali nije smislila način da se oslobodi. Uvek će za sve imati alibi, ali će postati ironična i stalno isticati vaše mane. Ako žena Devica počne da izbegava seks, to je dovoljan razlog za sumnju.

Foto: Shutterstock

Vaga kao zaljubljeni tinejdžer

Vage se upuštaju u preljubu samo ako se zaljube, a ponašaju se poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se sređuju, tuširaju i presvlače i vrlo su raspoloženi. Sve će učiniti da sakriju prevaru, a ako saznate za nju, reći će da je u pitanju flert.

Škorpija to radi planski

Škorpije veruju da ih nikada nećete otkriti, jer su uvereni u svoje sposobnosti zataškavanja. Varaju mudro i smireno. Muškarci će redovno spavati s vama i neće gubiti interesovanje, a žene će odati zaljubljeni pogled.

Strelac bi da se raspravlja

Strelčeve otkriva često filozofiranje. Muškarac će ponavljati da je veza postala monotona, a dame vam neće ništa braniti i propagiraće ravnopravnost. Ali pre nego što potvrdite sumnje dokazima, sami će priznati neverstvo.

Foto: Shutterstock

Jarac vara, ali ne dugo

Jarčevi će varati ako ih partner uzima zdravo za gotovo i ako se osećaju jadno. Ukoliko se upuste u neverstvo, to može da bude i kraj veze, jer im smeta to što su razapeti na dve strane. Ako je reč o prolaznoj avanturi, za nju nećete ni saznati.

Vodolija se odaje

Vodolije ne varaju često, ali ako to rade, to će vam i 'nacrtati'. Biće nezainteresovani za odnos, govoriće dvosmislene izjave o budućnosti, predlagaće otvorenu vezu ili da napravite pauzu. Na svako pitanje o neverstvu reagovaće odbrambeno.

Ribe nisu dosledne

Ribe mogu da vole više partnera odjednom. Umeju da se izgube u lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tad će progovoriti o svemu, a sutra će sve poreći. Ako im date dokaz, histerisaće i pašće u depresiju, ali vas neće ostaviti.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 2 godine

Moje ime, maya elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni kotačić za pravopis. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija