• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2022

09:52

LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. APRILA! Rakovima TAJNA AFERA, Devicama ROMANSA na putovanju, a evo koji znak nije spreman na obavezivanje

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. APRILA! Rakovima TAJNA AFERA, Devicama ROMANSA na putovanju, a evo koji znak nije spreman na obavezivanje

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde na ljubavnom planu u narednoj nedelji...

OVAN: Neodoljivi ste ove nedelje, ali vaše ideje o ljubavi uticaće na to šta možete da doživite u ljubavnom životu, a šta ne. Izgleda da vam ne nedostaje strasti, ali vaša potraga za uzbuđenjima destabilizovaće vaš ljubavni život ako ste već u vezi.

BIK: Imaćete više sreće u ljubavnom životu jer ćete od naredne nedelje biti u svom elementu. Sunce će ući u vaš znak i sve one osobine koje vas i inače čine privlačnom osobom sa naglašenom harizmom biće još izraženije.

BLIZANCI: Imaćete više prilika da izađete, i to u društvu nekoga ko vam se dopada, ili ćete upoznati nekog ko će vam se dopasti. Gde god da se pojavite, biće prilika za flert, i sve te prilike mogle bi da vas zbune.

RAK: Vrlo je moguća tajna afera u narednom periodu, i možda baš sa nekim s kim radite. Takođe, pošto ćete biti skloni fantaziranju, možda će sve ostati na nivou mašte bez konkretnih dešavanja. Možda je tako bolje, jer vam razočaranje ne gine.

Foto: pexels.com

Ljubavni horoskop

LAV: Nakon perioda sukoba ega ili igara moći, ulazite u mirnije vode, kada se možete nadati razrešenju nekih problema koji postoje u vašem odnosu. Ako ste sami, ovo nije period u kome se možete nadati da ćete naći trajnu ljubav.

DEVICA: Moguća je romansa na putovanju, i to sa nekim ko će vas potpuno očarati, ali će takođe biti osoba s kojom neće biti moguće ostvariti regularnu vezu. Letnja afera je sigurna stvar, a da li ćete to uspeti da pretvorite u nešto više, ostaje neizvesno.

VAGA: Ovo je vaše vreme za uživanje i ljubav. Sa svima ćete se lepo slagati i imati brojne dobre prilike. Ako ste već u vezi, vodite računa da ne preterujete u flertovanju, jer ono lako može ugroziti vašu vezu i izazvati trajna oštećenja.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA: Niste dobro raspoloženi u poslednje vreme i to vam kvari šanse u ljubavnom životu. Ukoliko ste već u vezi, partner bi trebalo da zna da naredne nedelje može lako da vas odobrovolji ako se potrudi da stvori romantičnu atmosferu.

STRELAC: Moguće je da doživite avanturu ili da se zaljubite na kraći period, ali nemojte očekivati da ostvarite životno važnu vezu u ovom periodu. Previše ste nemirni i niste spremni za obavezivanje, a svakako će vam biti zabavno.

JARAC: Sigurno ćete imati prilike da upoznate privlačne osobe, i to uz pomoć prijatelja. Može se desiti i da se zaljubite u nekoga iz kruga prijatelja. Ta osećanja i interesovanje sigurno nećete otvoreno pokazati, već ćete ih tajiti, ili će sama veza biti tajna.

Foto: pexels.com

VODOLIJA: Naredna nedelja je povoljan period za svijanje ljubavnog gnezda i uživanje sa partnerom u intimnosti doma. Ukoliko ste sami, moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga, ali nećete uspeti da se približite osobi koja vam se dopada.

RIBE: Može se desiti da se zanesete nekim ko nema iskrene namere u vezi sa vama, ili ćete pak vi zavoditi nekoga bez ozbiljnih namera i planova. Uzbudljiv period, ali malo je verovatno da ćete biti zadovoljni ljubavnim životom kada nedelja dođe do kraja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17