• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

07:16

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! Sunce u Biku - 3 ZNAKA očekuje VELIKA SREĆA

Horoskop

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! Sunce u Biku - 3 ZNAKA očekuje VELIKA SREĆA

Podeli vest

Sunce, planeta vitalnosti, danas, 20. aprila ulazi u zemljani znak Bika, što će biti velika promena u odnosu na ono u Ovnu

Sunce je ušlo u astrološki znak Bika. Bik je fiksni znak, ženstven, noćni, kojim vlada Venera.

Bik predstavlja početak proleća na severnoj hemisferi kada temperatura počinje rasti i sve biljke i cveće počinju rasti takođe. U to vreme počinjemo da se osećamo lakše i energija oko nas postaje radosnija.

Bik je prvi zemaljski znak zodijaka. Sa Suncem u ovom znaku postajemo osjetljiviji na boje, ukuse, zvukove i mirise. Cveće koje raste ima jarke boje i njihov je miris prisutniji više nego u bilo kojem drugom godišnjem dobu.

Foto: unsplash.com

Sunce u Biku od 20. aprila

Znak Bika se odnosi na sve fizičke, senzualne i materijalne stvari. U skladu sa time, Bikovi će najviše reagovati na ono što mogu videti, čuti, mirisati, okusiti i dodirnuti, pišu Astrousluge.com

U prijateljstvu pokazuju gracioznost, šarm i dobro raspoloženje. U ljubavi su pouzdani i postojani. Obično ih karakteriše toplina, ljubaznost i velikodušnost.

Sunce u Biku najsnažnije će delovati na same Bikove, Device i Jarčeve.

BIK - Ovo je dobar period za lične odluke. Bićete dobro organizovani i ljudi će moći da se oslone na vas. Pojedini pripadnici vašeg znaka će se baviti pitanjem stana.

JARAC - Sunce u petom polju donosi vam više ljubavi. Slede vam nova poznanstva i izlasci na mesta javnog tipa. 

DEVICA - Sunce u Biku donosi vam priliku za putovanje. To ujedno znači i usavršavanje znanja koje već imate. Ukoliko ste mladi, idealan je period za polaganje ispita. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija