• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

21.04.2022

09:31

STIŽE RETROGRADNI MERKUR! Dobro zapamtite DATUM 10. maj kada će nam svima POMRSITI KONCE - 7 znakova neka se SPREME za LUDILO

Horoskop

STIŽE RETROGRADNI MERKUR! Dobro zapamtite DATUM 10. maj kada će nam svima POMRSITI KONCE - 7 znakova neka se SPREME za LUDILO

Podeli vest

Astrolozi su već na početku aprila istakli da je ovo najmoćniji mesec u 2022. godini, kada stižu velike promene, a nakon toga dolazi nam i retrogradni Merkur 10. maja, koji će trajati do 4. juna

Ono što je zanimljivo jeste da će retrogradni Merkur krenuti iz Blizanaca, gde se nalazi kod kuće, ali će zbog svog retrogradnog hoda, ispoljiti negativnije dejstvo. Nakon toga, retrogradni hod će nastaviti u Biku, pa će najviše i pogoditi ova dva znaka zodijaka.

Retrogradni Merkur je alarm da ne potpisujemo važna dokumenta, ne donosimo odluke koji bi mogle da budu iracionalne, jer će naša moć procenjivanja biti umanjena.

Saznajte ko je najbolji muž u zodijaku.

Merkur, kao prirodni vladar Device i Blizanaca, ovim znakovima doneće najviše problema, pa će se osećati konfuzno, rasejano i dekoncentrisano.

Foto: Freepick

10. maja stiže retrogradni Merkur

24. maja će Merkur retrogradno da se vrati iz Blizanaca u Bika, pa će nam ovaj konfuzan period delovati i teži nego prvi deo maja. Igra "gluvih telefona" je neminovna sa retrogradnim Merkurom, pa se pripremite za otežan saobraćaj, kašnjene pošte, poziva i nerazumevanje u svakodnevnoj komunikaciji. 

Retrogradni Merkur najviše će pogoditi Blizance, Bikove, Strelčeve, Device, Škorpije, Vodolije i Lavove.

BLIZANCI - Retrogradni Merkur donosi vam probleme oko stana ili jednog roditelja. Sve što budete završavali biće otežano, tako da je najbolje da se strpite sa važnim odlukama do 4. juna.

BIK - Rasejanost, nervoza i problemi i komunikaciji! Čuvajte se lažnih obećanja, ali i budite oprezni u saobraćaju.

STRELAC- Na emotivnom planu imaćete problem da razumete osobu koju volite. Očekivaćete konkretan plan sa osobom koju volite, a to će se odlagati.

ŠKORPIJA - Druga plovina maja će vam teško pasti u emotivnom smislu. Niti ćete vi razumeti partnera, a ni on vas.

DEVICA - Poslovne komplikacije do 24.juna. Očekujte nerazumevanje i kašnjenje pregovora.

VODOLIJA - Od 24.maja očekujte porodične komplikacije i kvarove u stanu.

LAV - Vi ćete pretrpetiu negativan uticaj retrogradnog Merkura od 24. maja kada bude u Biku, pa treba da se spremite za odlaganje poslovnih planova.

Foto: Pixabay

Jupiter ulazi u Ovna 10.maja

Ono što je zanimljivo jeste da će retrogradni hod Mekura da se poklopi sa ulaskom Jupitera u Ovna 10. maja, što drugim rečima govori da će ljudi želeti brza rešenja, ali im to do 4. juna nikako neće polaziti za rukom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija