• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2022

11:40

LJUBAV KUCA NA VRATA OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Venera u Ovnu - najprecizniji ljubavni horoskop od 8. do 15. maja

Freepick

Horoskop

LJUBAV KUCA NA VRATA OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA! Venera u Ovnu - najprecizniji ljubavni horoskop od 8. do 15. maja

Podeli vest

Saznajte šta su vam zvezde pripremile na ljubavnom planu...

OVAN: Bićete u dobrom ljubavnom raspoloženju, što znači da ćete možda nekome iskazati ljubav ili ćete vi biti ti koji će čuti izjave ljubavi. Romantični događaji, poruke i izlasci izvesni su ove nedelje. Bićete slatkorečivi i šarmantni, pa su moguće brojne prilike za romansu.

BIK: Naredni period biće idealan za romantično putovanje sa partnerom, možda i neki kraći izlet. Ako ste sami, imaćete dobre šanse da doživite romansu ukoliko negde otputujete i posebno ako budete provodili vreme u društvu osoba iz inostranstva.

Foto: Freepik.com

Ljubav u maju

BLIZANCI: Imaćete sjajan i uzbudljiv društveni život i vrlo lako se može desiti da se neko iz kruga prijatelja zaljubi u vas. S obzirom na to da ste u ovom periodu zaista neodoljivi, to neće uopšte biti čudno. Uživaćete u pažnji koju privlačite i popularnosti.

RAK: Bićete opsednuti nekim koga ćete upoznati preko posla. Nije bitno da li je u pitanju vaš posao ili možda posao te osobe. Moguće je i da ugrozite svoju poslovnu poziciju ili poziciju osobe koja vam se dopada zbog mešanja posla i zadovoljstva.

Foto: Freepick

LAV: Lakše će vam biti da održavate vezu na daljinu ili neku virtuelnu vezu nego pravi bliski emotivni odnos. Osoba s kojom ste i dalje će biti na neki način nepristupačna ili emotivno zatvorena za vas, što se teško podnosi u svakodnevnom kontaktu.

Saznajte kakav je vaš novčani horoskop do 15. maja.

DEVICA: Imaćete sreće u ljubavi u narednom periodu i puno prilika za flert, uživanje i ljubav. Ako ste već u vezi, ljubav će cvetati, a ukoliko ste sami, odjednom će se stvoriti više prilika za romansu nego što uopšte želite da imate.

VAGA: Naredna nedelja biće još povoljnija za ljubav od prethodne, što znači da imate dobru šansu da ostvarite ono što želite u ovoj oblasti. Šta god da je sledeći korak, uspećete u njemu jer ćete imati sreće u ljubavi.

Foto: Freepik.com

ŠKORPIJA: Imaćete prilike za flert na radnom mestu ili sa nekim s kim imate profesionalni odnos. To će biti ili dosta mlada ili mladolika osoba, privlačna, talentovana i komunikativna. Sve u vezi sa njom biće vredno divljenja.

STRELAC: U narednom periodu pojaviće se barem dve podjednako primamljive prilike za romansu, možda čak i ljubav. Nemojte napraviti grešku i upustiti se u paralelne veze ili afere, jer sve bi moglo da vam se obije o glavu.

JARAC: Uživaćete u srećnoj fazi u ljubavnom životu. Doduše, dok niste imali sreće, za to ste manje-više sami bili krivi. Ali sad ulazite u mnogo povoljniji period za ljubav, u kome ćete biti raspoloženi za romansu i privući priliku za nju.

Foto: Freepick

VODOLIJA: Odahnućete zato što će situacija u sferi odnosa konačno donekle da se stabilizuje. Ako ste u vezi, to će označiti period u kome ćete mnogo manje ulaziti u konfliktne situacije s osobom sa kojom ste, a ukoliko ste sami, lakše će vam biti da nađete nekog s kim ćete bitisati u harmoniji.

RIBE: Nećete biti jasni u komunikaciji, a mogući su i neki čisto tehnički problemi ili neki propusti koji će dodatno doprineti konfuziji. U svakom slučaju, nesporazumi bi mogli da vam uskrate mogućnost da uživate, što bi bilo šteta jer naredna nedelja obećava mnogo toga dobrog.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koja je bačena dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17