• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

14.05.2022

19:50

16. maja stiže POMRAČENJE KRVAVOG MESECA! Evo šta to znači za horoskopske znake!

Horoskop

16. maja stiže POMRAČENJE KRVAVOG MESECA! Evo šta to znači za horoskopske znake!

Podeli vest

Svi treba da budu spremni na odricanja i oslobađanja, ali prvenstveno svega onoga što uzrokuje nezadovoljstvo.

Pomračenje krvavog Meseca u znaku Škorpije desiće se 16. maja u 6:15 časova. Smatra se da će ovo biti momenat za završavanje nekog životnog poglavlja i započinjanje novog.

Budite spremni na odricanja i oslobađanja, ali prvenstveno svega onoga što vam uzrokuje nezadovoljstvo.

Evo šta to znači za horoskopske znake.

Ovan

Izgleda da postoji situacija sa energetskim vampirima, zato budite oprezni. Da li vi ili neko drugi nepotrebno trošite energiju? Ovaj pun mesec je odlično vreme da se povučete i razmislite. Verovatno je da dajete više nego što je razumno; da li treba da sačuvate svoju ili nečiju energiju ili ne, na vama je da odlučite.

Bik

Univerzum vas podseća da će odnosi biti prioritet samo kada budete sposobni da se osećate sigurno u sebe. Sada možda nije vreme da se oslonite na svoja prijateljstva ili ljubavnike. Neki od vas mogu doživeti sudbinski raskid; pokušajte da ne dozvolite da vam to umanji osećaj sopstvene vrednosti.

Blizanci

Ovo je vreme da verujete svojoj intuiciji, Blizanci. Vi ste tip koji tako brzo preuzima informacije - nekako, jednostavno znate. Ako ste imali osećaj da nešto treba prekinuti, to znači da ste neko vreme meditirali o toj stvari. Pošto je vaš vladar Merkur trenutno retrogradan, imaćete koristi od samorefleksije.

Rak

Mučno je prepoznati da ono što ste ranije naučili više nema svrhu u vašem životu. Bilo da je to zato što su informacije zastarele ili su vas pogrešno naučili, više nemate koristi od njih. Otpuštanje je neizbežno. Način na koji se podignete i krenete napred će značiti sve, vaša zajednica vas i dalje podržava.

Foto: Tanjug

mesec

Lav

Vau - trebalo bi da se fokusirate na svoju karijeru, a ne na život u kući. Niste sigurni koliko vas se oseća fiksirano ili kao da vam treba da kontrolišete svoje stanovanje ili članove porodice. Ovo nije vreme da se previše brinete o tim stvarima; morate se osloboditi potrebe da imate sve odgovore. Usmerite svoju energiju ka svom spoljašnjem svetu i dobićete više zadovoljstva.

Devica

Sedi i budi skroman. Sa svim znanjem ovog sveta, možemo poništiti sve što znamo jednom pompeznom omaškom. Dovoljno je sedeti sa svešću da imate vrednost; sedite s tim i dozvolite da se sve ostalo rasplete. Ako ste pozvani da govorite, onda s poštovanjem podelite – univerzum ima način da nas pozove kada smo potrebni. Otvoren um će vam pomoći. Razumevanje je blokirano kada smo sveznajući.

Vaga

Ako vam je srce blokirano, onda ćete uvek patiti u ljubavi. Ovo astrološko poravnanje sugeriše da toliko cenite svoj bes, da ćete se možda boriti da ga otpustite. Trebalo bi da ga oslobodite, zajedno sa svim tajnama koje zaustavljaju vašu sposobnost da pronađete mir. Intimnost dolazi u vašem pravcu. Otpor neće odbaciti da nam je svima neko potreban.

Škorpija

Hej, hej, Škorpijo. Nema potrebe da kontrolišete ništa što vam nije značilo da imate. Ne treba plakati nad prosutim mlekom. Kako vam koristi da postanete perfekcionista kao odgovor na neuspeh? Morate da se oslobodite ideje da ste vi taj koji ima konačnu kontrolu, kako biste pustili ljubav unutra. Ona dolazi po vas, zato budite otvoreni.

Strelac

Izađi iz glave - ozbiljno. Vaše preterano razmišljanje vas vodi ka sopstvenoj smrti. Svet je za sada kakav treba da bude. Neki od vas su očekivali nove početke, ali izgleda da je vaše vreme bolje potrošiti fokusirajući se na ono što već imate. Jednom kada uživate u blagoslovima koji su vam namenjeni u sadašnjosti, moći ćete da manifestujete više od onoga što želite. Za sada se fokusirajte na ono što vam je potrebno i kako možete dati ono što imate da biste pomogli drugima.

Foto: Tanjug

mesec

Jarac

Ovaj pun mesec daje vibracije boravka kod kuće. Usmerite svoju energiju ka kreativnim projektima. Kada ste poslednji put napravili ukusan desert? Uvidećete da briga o sebi tokom ovog punog meseca znači eksperimentisanje kod kuće.

Vodolija

Uradite potpuno suprotno od Lava i usmerite pažnju na svoj kućni život i porodicu. Uvek ćete imati svoje nasleđe; to nikuda ne ide. Ako je u pitanju izbor voljenih ili karijere, za sada je najbolje izabrati ljude koji će uvek biti uz vas. Možda ćete otkriti da se stvari raspadaju; molim te ne brini. Šta će biti biće, i sigurno ćete biti dobro.

Ribe

Internacionalizujete bes; možda ga ne vidite, ali tu je. Izgleda da potajno intelektualizujete svoja iskustva i svoja osećanja. Stvari postaju haotične ako izbegavate koren svojih problema, Ribe. Kada izgovorite svoje mišljenje i izrazite svoju istinu, otkrićete da ste se možda izgubili u kognitivnim distorzijama. Govorite i dajte sebi šansu da budete u pravu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija