• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubavizdravlje/N.L.

16.05.2022

15:19

Šta znaci KAŽU posle VOĐENJA LJUBAVI? Riba pita za ime, Lavovi traže POTVRDU svojih VEŠTINA!

Shutterstock

Horoskop

Šta znaci KAŽU posle VOĐENJA LJUBAVI? Riba pita za ime, Lavovi traže POTVRDU svojih VEŠTINA!

Podeli vest

Dok je za Ovnove vođenje ljubavi poput lova, kod Bikova svi parametri moraju da budu zadovoljeni. Otkrijte šta koji horoskopski znak kaže nakon vrućih igrica...

Nakon vrućuh igrica Lavovi traže odobravanje, Devica bi da se mazi, a Jarac zaboravlja na strast. Evo i ostalih horoskopskih znakova...

OVAN: "Ajmo opet!"

Pripadnoci ovog znaka od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentisanju i izdržljivosti. U intimnim odnosima vole da dominiraju, a nakon prve runde, spremni su za drugu.

BIK: "Gladan sam, hoćemo nešto da pojedemo?"

Bikovi znaju šta žele i nije ih sramota da to pokažu. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, a kako vole da spajaju zadovoljstva, nakon ljubavi vrlo rado prelaze na hranu.

BLIZANCI: "Gde je daljinski?"

Vođenje ljubavi Blizancima može da bude posebno i uzbudljivo iskustvo i s nekim ko uopšte nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon akcije biće opušteni, a omiljena razonoda im je TV.

Foto: Shutterstock

Kod Rakova se obično javljaju dublje emocije

RAK: "Koji je tvoj stav o braku?"

Pripadnici ovog znaka su vrlo su senzualni ljubavnici koji vole puno dodira. Ako odnos dođe u fizičku fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije.

LAV: "Zar nisam super?"

Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici. Uvek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti jer sami sebe doživljavaju kao "životinje".

DEVICA: "Ajmo na tuširanje!"

Device žele dugu i uzbudljivu predigru, žestoku akciju i obavezno maženje posle odnosa. Ipak, nisu imuni na fantazije i perverzije, a nakon ljubavi sledi obavezno tuširanje.

Foto: Shutterstock

Devici je važna higijena

VAGA: Meni je bilo odlično, a tebi?"

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u odnosima imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi ih otkrili partneru. Ako im partnet ne da dovoljno komplimenata, obavezno će proveriti da li nešto nije u redu.

ŠKORPIJA: "Hoćeš da te odvežem?"

Škorpije su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka. Najbitnije im je da vođenje ljubavi nije rutinsko, a da se oni pitaju stalno bi menjali lokacije, kao i igrice koje obožavaju.

Strelac: "Ja ću zvati tebe..."

Mada obožavaju akciju, Strelcima je bitnije maženje nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, mada ni toliko liberalni koliko misle, a smatra se da prednjače po broju partnera.

Foto: Shutterstock

Da probamo na krevetu?

JARAC: "Jel' imaš vizit kartu?"

Jarčevi su vrlo su strastveni ljubavnici, ako su sa partnerom na istoj talasnoj dužini. Međutim, koliko god intimni odnos bio strastven, razgovor nakon njega baš i nije.

VODOLIJA: "A da probamo u krevetu?"

Vodolije rado uživaju u ljubavi za jednu noć, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom, pa im neće biti strano da se "povataju" bilo gde.

RIBE: "Kako se ono zoveš?"

Ribe u krevetu daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu završiti s nekim i pre nego što ga bliže upoznaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo .................

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17