• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.05.2022

21:07

NE POKAZUJU PRAVO LICE! Osobe rođene u OVIM znacima spremne su da LAŽU i GLUME!

Horoskop

NE POKAZUJU PRAVO LICE! Osobe rođene u OVIM znacima spremne su da LAŽU i GLUME!

Podeli vest

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima nikad neće pokazati svoje pravo lice

Riba

Zbog načina na koji Ribe govore, njihove misli često deluju kao prava misterija. Društvene su i simpatične pa izgledaju kao da vas mnogo vole. Ali njihova sposobnost lažiranja i „veštačke” učtivosti dovodi u pitanje iskrenost njihovog ponašanja, tako da uvek ostaje pitanje da li glume. Njima je zapravo veoma teško ugoditi i izuzetno su izbirljive.

Devica

Uvek besprekorna, Devica teži da bude na vrhu društvene lestvice. Umeju da vešto ubede sve oko sebe da rade šta one žele jer ponekad umeju da manipulišu. Zbog njihove tajnosti nije uvek jasno koji su motivi Device. Često se ponašaju tako da izgledaju ljubazno, umesto da pokažu svoja prava osećanja.

Foto: Shutterstock

 Često se ponašaju tako da izgledaju ljubazno, umesto da pokažu svoja prava osećanja

Jarac

Možete se osloniti na Jarca i biti sigurni da će on uvek razlikovati dobro od lošeg, međutim, kada su poniženi i povređeni, često zloupotrebljavaju svoje znanje o ljudskoj prirodi da bi tražili osvetu. Oni su prijatelji koji će vam reći lepe stvari u lice, ali nemojte misliti da vam neće zabiti nož u leđa ako treba da vam se oduže za nešto što ste uradili što im je nanelo nepravdu.



Bik

Ovaj znak je izuzetno svestan kako se ophodi prema drugima. Kako je Bik izuzetno ljubazan, radije bi prikrio svoje mišljenje nego da nekoga pošteno povredi. Zbog toga je prilično teško proceniti kakvo mišljenje imaju o nekome. Njihove prave namere i osećanja često ostaju skriveni.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija