• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubavizdravlje/N.L.

23.05.2022

18:34

ASTRO EROGENE ZONE! Šta UZBUĐUJE svaki horoskopski ZNAK?

Shutterstock

Horoskop

ASTRO EROGENE ZONE! Šta UZBUĐUJE svaki horoskopski ZNAK?

Podeli vest

Iako je eksplozivna akcija moguća u svim kombinacijama znakova, najbolje će se slagati oni koji pripadaju istom elementu. Nagore se slažu vatreni i zemljani znaci i vazduh i voda

Pripadnici vatrenih znakova horoskopa (Ovan, Lav, Strelac) izražavaju polnost s velikim entuzijazmom. Ako su zainteresovani, to iskazuju direktno i jasno, bez ikakvih odlaganja. Njihovi odnosi su prepuni strasti, ali najčešće ne traju dugo. Nakon što zadovolje svoje želje, vatreni znaci se okreću novim pustolovinama.

Kod vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga, Vodolija) najvažnija je dobra komunikacija. Njihova polnost je u mnogo čemu uslovljena umom. Vrlo su znatiželjni i skloni eksperimentisanju s različitim partnerima. Nisu na glasu po preteranoj vernosti.

Foto: Shutterstock

Vazdušni znakovi nisu na glasu po preteranoj vernosti

Najbolje kombinacije 

Iako je eksplozivna akcija moguća u svim kombinacijama znakova, najbolje će se slagati oni koji pripadaju istom elementu. Dobre erotske kombinacije moguće su i spajanjem srodnih elemenata, pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni i vazdušni znaci, dok bi vodeni trebalo da se spoje sa zemljanim.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpija, Ribe) potpuno su zaokupljeni emocijama. Da bi osetili erotske porive, oni s partnerom moraju da se osećaju potpuno sigurno i zaštićeno. Kad s nekim započnu vezu, pripadnici vodenih znakova potpuno se predaju zaboravljajući na bilo kakva ograničenja. Vrlo su verni i privrženi.

Zemljane znakove (Bik, Devica, Jarac) karakteriše postepeno predavanje i odlaganje intimnih odnosa. Oni prvo žele da se uvere u partnerovu iskrenost. Kad uspostave bliski odnos, pripadnici zemljanih znakova postaju izuzetno strastveni i otvoreno izražavaju svoje želje. Pri tom, nikad ne preuzimaju inicijativu i čekaju da drugi učini prvi korak.

Astro erogene zone

Ovan

Ovnovima je vođenje ljubavi poput lova. Usmereni su na telesno izražavanje želja i pritom imaju energije za čitavu noć. U potrazi za potpunim zadovoljstvom ne plaše se eksperimenata. Uzbuđuje ih dodirivanje kose i ljubljenje.

Bik

Bikovi su vrlo zahtevni. Njima je predigra najvažnija, što ponekad može da izludi njihove nestrpljive partnere. Intimni odnos im predstavlja beg od dosadne svakodnevice. Bikove izuzetno uzbuđuje dodirivanje i ljubljenje vrata.

Blizanci

Blizancima erotičnost spaja um i telo, bez ikakvog mešanja onoga što nazivamo dušom. Ne robuju šablonama. Oni će isto uživati u brzom na zadnjem sedištu i u celovečernjem provodu. Uzbuđuju ih erotski razgovori.

Rak

Rakovima je vođenje ljubavi poput laganog plesa. Ako uspete da pogodite prave pokrete, možete biti sigurni da ćete doživeti beskonačni užitak. Intuitivno osećaju šta partner želi i trude se da ga usreće. Uzbuđuju ih i francuski poljupci.

Foto: Shutterstock

Lavovima prija erotska masaža
Lav

Lavovima je vođenje ljubavi prilično divlje iskustvo koje pruža veliku zabavu. Pripadnici ovog vatrenog znaka uvek su spremni za akciju. Uživaju u zavođenju i predigri. Ako želite da uzbudite Lava, probajte sa erotskom masažom.

Devica

Device su vrlo osetljivi i nežni ljubavnici. One su perfekcionisti koji do najsitnijih detalja ispunjavaju svoje erotske fantazije. Za njihove partnere dobro je da znaju da im se erogene zone nalaze na području stomaka.

Vaga

Vagama se središte erotičnosti nalazi u glavi. Iako se u javnosti vrlo pristojno ponašaju, vođenje ljubavi s njima može da bude divlje iskustvo. Traže uverljive i vešte partnere. Njihove erogene zone nalaze se u području donjeg dela leđa i zadnjice.

Foto: pexels.com

Vagine erogene zone su donji deo leđa i zadnjica
Škorpija

Škorpija je sinonim za kvalitetan intimni odnos. Pripadnici ovog znaka nadaleko su poznati po svom libidu. Kod njih sve mora da bude iznad proseka. Njihove erogene zone nije teško naći jer se nalaze u području polnih organa.

Strelac

Strelac je predvodnik kad je reč o erotičnosti. Za njegove pripadnike vođenje ljubavi je pre svega dobra zabava i vrlo strastveno iskustvo koje nema baš nikakve veze s emocijama. Najviše ih uzbuđuju nežni dodiri po kukovima i butinama.

Jarac

Jarčevi spadaju među najstrastvenije i polno najaktivnije ljubavnike. Vrlo lako se uzbuđuju i pritom svoju strast prenose na partnere. Neopisivo ih uzbuđuju dodiri i poljupci u području oko kolena.

Foto: Pixabay

Jarčevima dodirnite kolena
Vodolija

Vodolijama vođenje ljubavi nije samo strast i zabava. To je pre svega način na koji svoj um povezuju sa emocijama. Kad su opušteni, njihovoj maštovitosti nema kraja. Veliko uzbuđenje stvara im dodirivanje po nogama.

Ribe

Ribama je intimni odnos nerazdvojan od emocija. Veoma su senzualni i kreativni ljubavnici. Njihova poslovična sramežljivost jednostavno nestaje kad zakorače u spavaću sobu. Erogene zone Riba smeštene su u području stopala.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17