• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2022

21:36

EKSTREMNO SU POSESIVNI! Ove horoskopske znake izjeda ljubomora!

Horoskop

EKSTREMNO SU POSESIVNI! Ove horoskopske znake izjeda ljubomora!

Podeli vest

Ljubimora se javlja onda kada se jedan od partnera oseti ugroženo. Ovi horoskopski znaci ne mogu da kontrolišu ove emocije

Škorpija

Ova činjenica ne iznenađuje, jer su one u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju.

Škorpije su naime, najbolji primer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti. One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti neverna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posledica.

Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena.

Njima ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osećaju neverovatnu privlačnost ka osobi sa kojom su. Škorpije su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave scenu poput onih u Tarantinovim filmovima.

Foto: Shutterstock

Škorpije su najbolji primer ekstremnih ljubomornih scena i blama u javnosti

Bik

Kada je reč o bikovima, oni su previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni sa primesama posesivnosti.

Ovo je veoma moćan i opasan koktel. Bikovi naime, strašno vole da prisvajaju i smatraju svojima stvari, pa i ljude, te s toga teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili može da ne bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. Uzaludni su svi pokušaji da razuverite osobu rođenu u znaku Bika, kada podlegne svojim ubeđenjima i prepusti se ljubomori.

S druge strane, bikovi su izuzetno verne osobe, jer se vode time da ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flertova, delanja i tome slično – isključivo fer plej.

Foto: Shutterstock

Lav

Lavovi, kraljevi životinja. Tu svoju osobinu prenose i na ljudski rod. Veoma su ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade.

Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povređeni, pa s toga lavovi ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera. Ako lav oseti da mu radite iza leđa, pre svega sebi to nikad neće oprostiti (jer nije saznao na vreme), a zatim i vama.

Kod lavova se sve vrti oko pitanja časti, koji smatra neprikosnovenom. Iako ponekad reaguje veoma burno i netaktično, u većini slučajeva vreba iz prikrajka i suzbija nalete ljubomore koji ga saleću.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija