• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

07:10

SEZONA BLIZANACA SNAŽNO UTIČE NA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Do 20. juna sledi PREOKRET - saznajte kako su vam zvezde naklonjene

Freepik.com

Horoskop

SEZONA BLIZANACA SNAŽNO UTIČE NA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Do 20. juna sledi PREOKRET - saznajte kako su vam zvezde naklonjene

Podeli vest

Ako vam je sezona pomračenja iscrpela energiju, situacija se menja zahvaljujući sezoni Blizanaca 2022. koja pada između 20. maja i 20. juna

Brzi vazdušni znak krasi ostatak zodijaka inteligentnim vibracijama, inspirišući nas da sledimo našu radoznalost i jasno vidimo sve strane situacije.

Sezona Blizanaca 2022. govori o integraciji. Idealan period da promislimo o tome kako i na koji način bismo mogli da idemo napred.

Sunce je ušlo u brbljive Blizance, pa možete računati na užurban društveni život i razgovore. Radoznalim vazdušnim znakom vlada treća kuća komunikacije, tako da sezona Blizanaca pršti bezbrižnim vibracijama, podstičući nas da budemo u toku, govorimo svoju istinu.

Sa Marsom koji je ušao u svoj matični znak Ovna 24. maja, trebalo bi da osetite nalet samopouzdanja i inspiraciju da preduzmete akciju nad velikim idejama koje su kulminirale ove godine.

Venera, planeta novca i ljubavi, ušla je u senzualni znak  Bika 28. maja, ostavljajući dovoljno vremena za romantiku i pomažući vam da pronađete kreativne načine da radite pametnije, a ne teže.

Foto: Freepik.com

Sezona Blizanaca

Saznajte kako će sezona Blizanaca uticati na vaš znak:

Ovan 

Dobra je ideja da izbegavate impulsivno reagovanje, pošto je pogrešna komunikacija u porastu.

Tranzitom kroz vašu treću kuću, novi prijatelji će se brzo pojaviti. Vežbajte da ih slušate onoliko koliko govorite i oni bi mogli postati vaši najveći učitelji.

Bik

Novac vam je bitan tokom ovog perioda. Pošto su Blizanci poznati po svojoj brzoj pameti i brzom kretanju kroz život, mogu uticati da promenite sklonost da odlučujete sporije.

Sporo i postojano pobeđuje u trci, jedna je od omiljenih deviza Bika, ali ove sezone možda ćete se predomisliti.

Budite posebno oprezni oko svoje potrošnje. Budući da Blizanci upravljaju vašom drugom kućom, pažljivo razmotrite svoje finansije

Foto: Freepik.com

Astro prognoza

Blizanci 

Sezoni Blizanaca pojačava vašu pamet i radoznalost, mogli biste se naći na zanimljivim mestima - bukvalno. Mesec Blizanaca je zeleno svetlo da se izrazite i preuzmete velike ideje. Da je ikada bilo vremena da napišete svoje memoare, bila bi sećanja na vaš period Blizanci.

Sunce prolazi kroz vašu prvu kuću, zato se uzemljite, oslušnite svoje telo i razmislite o tome šta vam govori.

Rak 

Sezona Blizanaca će vas ubrzati u oblastima duhovnosti i podsvesti. Ako postoje neke manifestacije koje tek treba da dobijete, one bi mogle početi da se materijalizuju sada.

Možda ćete poželeti da posvetite dodatnu pažnju poruka svojih snova tako što ćete voditi dnevnik. Vaši snovi su jedno od najplodnijih mesta za razgovore, i godišnje doba Blizanaca u dvanaestoj kući ga osvetljava. Slušanje vaše podsvesti promeniće vaše mišljenje.

Lav

Bilo da se radi o organizovanju izleta ili kontaktu sa starim prijateljima, sezona Blizanaca puni vaše baterije.

Kretanje u vašoj drustvenoj zajednici moglo bi biti nestalno, Sunce će ipak proći kroz vašu jedanaestu kuću. U svakom slučaju govorite svoju istinu i videćete ono najvažnije.

Foto: Freepick

Devica 

Vaš radni život je u centru sezone Blizanaca, pa očekujte da će se stvari pokrenuti, bilo da je u pitanju više prilika za karijeru ili upoznavanje novih ljudi na profesionalnom nivou. Umesto vaših tipičnih pažljivih načina, sezona Blizanaca aktivira nove načine kako da povećate svoju produktivnost na poslu.

Device rade više od drugih, ali vaša deseta kuća karijere može zahtevati više strpljenja nego inače ove sezone Blizanaca. Ne zaboravite da predahnete i priznate da vam i odmor  pomaže da pronađete svoje mesto u svetu.

Vaga

Dok sezona Blizanaca aktivira vašu oblast putovanja i filozofije, možda ćete se osećati posebno radoznali da istražujete nove visine.

Vazdušni znak Blizanci traži od vas da preispitate sve. Imate odredište zaokruženo na mapi, ali da biste ga dostigli biće potrebno više fleksibilnosti.

Obratite pažnju da čak i zaobilaznice mogu biti lepe. Nakon retrogradnog Merkura možete finansirati putovanje.

Škorpija

Imate li zaostalih primedbi? Ako je tako, sezona Blizanaca je idealno vreme da konačno oslobodite ono što vas sputava.

Uvek ste spremni da idete duboko,  ali posebno kada Sunce prolazi kroz vašu osmu kuću, naučićete da razgovarati o završecima nije isto što i doživeti ih. Resursi mogu biti preusmereni, ali je to za vaše dobro.

Foto: Freepick

Strelac

Obratite posebnu pažnju na svoje odnose, jer vas sezona Blizanaca podseća da sagledate stanje i osigurate da oni kojima se okružujete podržavaju vaše velike ideje i potrebu za nezavisnošću.

Ceo vaš život je velika avantura, ali jedna od njih kulminira u ovoj sezoni . Bićete svedok  kako su posvećena partnerstva uticala na dosadašnje putovanje.

Jarac 

Sezona Blizanaca potresa vašu uobičajenu rutinu. Nepredvidiva energija vazdušnih znakova može da vas natera da se osećate na ivici, ali mozete imati koristi od društvenih  vibracija - posebno ako ste ove godine mnogo radili, pišu Astrousluge.com

Ističe vašu šestu kuću i način na koji dajete prednost  drugim ljudima. Ponovna posvećenost rutini ličnog zdravlja bi trebalo da vam pomogne da nastavite da pomažete drugima.

Vodolija 

Sezona Blizanaca zagreva vaše polje intimnosti i zadovoljstva, i ovo je neverovatno vreme da prihvatite svu zabavu! Prolećni partner mogao bi biti iza ugla za vas ove sezone dok Sunce sija u vašoj petoj kući.

Nemojte se plašiti da napravite prvi korak - to ne mora da traje večno, ali možda ćete požaliti što niste iskoristili šansu. Definitivno vam je potreban prostor u vezama, ali malo flertovanja će biti bezopasna zabava.

Foto: Freepick

 Ribe 

Sunce u Blizancima provodi vreme u vašem domu i porodičnim sektorima, tako da se trenutno možete osećati dodatno čeznjivo i sentimentalno. Vi ste fokusirani na svoju porodicu, a i oni su fokusirani na vas

Ako ste smatrali da je ova godina do sada bila teška, možda će vas inspirisati da se vratite svojim korenima, bilo da posetite staru porodičnu kuću ili da ih okupite na večeri ili izletu. Obraćajući pažnju na  svoju prošlost je pametan način da angažujete svoju budućnost.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija