• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

07:15

NAJVEĆE GREŠKE koje BLIZANCI čine u VEZAMA! Ne posvećuju dovoljno pažnje partneru, bave se TRAČEVIMA, a ponekada LAŽU bez potrebe

Pixabay

Horoskop

NAJVEĆE GREŠKE koje BLIZANCI čine u VEZAMA! Ne posvećuju dovoljno pažnje partneru, bave se TRAČEVIMA, a ponekada LAŽU bez potrebe

Podeli vest

Vazdušni znaci su oštroumni i društveni, što je deo onoga što zabavljanje sa horoskopskim znakom Blizanci čini tako zanimljivim i mentalno stimulišućim iskustvom

Iako u odnosima postoji mnogo više od samih horoskopskih znakova, gledanje na astrologiju odnosa može nam pomoći.

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, poznavanje najčešćih grešaka koje Blizanci prave u vezama i kako da ih izbegnete može znatno olakšati vaš ljubavni život.

Ako izlazite sa Blizancima, verovatno vam nikada neće ponestati zabavnih stvari o kojima možete razgovarati, jer oni imaju beskrajnu količinu fascinantnih činjenica i kontroverznih mišljenja u rukavu.

Blizanci su vazdušni znak, što objašnjava zašto oni cene jaku mentalnu vezu sa svojim romantičnim partnerom. Blizanci nisu poznati po tome što imaju dug raspon pažnje, ali to samo znači da započinju mnogo zanimljivih razgovora i traže uzbudljiva nova iskustva kako bi bili stimulisani — sve to može dovesti do brzog, društveno ispunjenog i uzbudljivog odnosa.

Svaki horoskopski znak ima jedinstven način pristupa u ljubavi ,a kada su u pitanju astrološki saveti za Blizance, najbolje je da izbegnete sledeće uobičajene greške u vezama.

Foto: Pixabay

Blizanci

1. Lako se dosađuju

Blizancima vlada mentalna planeta Merkur, kosmički glasnik— što ih čini tako fleksibilnim i brzim. Ali ova brza i živahna energija takođe doprinosi njihovom čuvenom kratkom rasponu pažnje, tako da bi Blizanci trebalo da se čuvaju sklonosti da se dosađuju u vezi ,da se više  posvete kada je potrebno da bi ljubav trajala.

2 Toplo hladno

Kao promenljivi vazdušni znak zodijaka, Blizanci imaju tendenciju da se predomišljaju i menjaju stavove. Međutim, njihova prirodno živa priroda može da optereti vezu kada se manifestuje da su topli i hladni sa svojim osećanjima. Blizanci treba da pokušaju da se provere da li primećuju da su prevrtljivi, posebno ako su u pitanju tuđe emocije.

3. Bele laži

Blizanci imaju reputaciju dvoličnih, a to je uglavnom zbog njihove sklonosti da povremeno izvrću istinu. Bele laži mogu izgledati bezopasne za Blizanca, ali čak i naizgled trivijalne prevare mogu izazvati ozbiljne probleme sa poverenjem u odnosima. Zato zapamtite, Blizanci: Iskrenost je bolja opcija.

4. Otpočinjanje drame da bi stvari bile zanimljive

Blizancima je potrebno mnogo mentalne stimulacije da bi se zabavili, pa bi ponekad mogli da započinju glasine ili izazivaju drame kako bi uneli malo uzbuđenja u vezu. Oduprite se porivu! Pronađite manje problematične načine da začinite svoju vezu — na primer tako što ćete otići na kratko putovanje ili se zajedno prijaviti za zabavnu radionicu.

5. Društvene obaveze

Blizanci su predstavljeni simbolom blizanaca, tako da imaju tendenciju da rade duplo više stvari dvostruko brže od prosečne osobe. Ali njihova sklonost ka multitaskingu ponekad može dovesti do drame, jer bi se mogli previše raširiti - bilo da izlaze sa previše ljudi odjednom ili jednostavno imaju toliko društvenih obaveza da nemaju vremena za svog partnera, pišu Astrousluge.com

Foto: Pixabay

6. Zanose se tračevima

Tračevi imaju svoje vreme i mesto, ali unutar veze mogu biti recept za katastrofu. Dakle, iako je lako imati privremena ljuta osećanja prema svom partneru kada ste u svađi, Blizanci bi trebalo da budu oprezni da nikada ne omalovažavaju svog partnera prijateljima. Trebalo bi da vežbaju duboko disanje bez da kažu ništa što bi naškodilo nečijoj reputaciji.

7. Zaboravljanje da se pogleda šira slika

Znak Blizanaca je povezan sa trećom kućom zodijaka, što se tiče našeg neposrednog okruženja. Međutim, ponekad Blizanci mogu biti toliko fokusirani na trenutnu situaciju u vezi da zaborave da sagledaju širu sliku. Iako niko ne može da predvidi budućnost, Blizanci bi trebalo da vežbaju barem da zamisle gde bi želeli da se stvari odvijaju sa partnerom , da osećaju pravac.

8. Ne posvećuju dovoljno pažnje svom partneru

Kao jedan od promenljivih horoskopskih znakova, Blizanci lako budu ometeni i uvek su u pokretu — što ponekad može dovesti do toga da ne obraćaju dovoljno pažnje na svoju romantičnu vezu. Čak i ako imaju zauzet raspored, Blizanci bi trebalo da daju prednost kvalitetnom vremenu sa svojim partnerima. U suprotnom, mogu završiti tako zauzeti preletanjem s plana na plan da izgube iz vida gde su stvari sa svojim ljubavnikom.

Foto: pexels.com

9. Korišćenje logike za razmišljanje o ljubavi

Ljubav je jedna od onih stvari koje se ne mogu analizirati pomoću logičkog razmišljanja, ali to ne znači da intelektualni Blizanci neće pokušati! Međutim, jednako je važno poštovati emocionalnu stranu i osetljivost u odnosima koliko i biti praktičan – pa Blizanci, pokušajte da svoju vezu tretirate manje kao matematički problem, a više kao prelepo složenu pesmu.

10. Pokušavaju da reše probleme svog partnera

Rešavanje zagonetki je izazov Blizanaca, ali ne bi trebalo da primenjuju te iste veštine na dileme svog partnera. Ponekad se ovi vazdušni znaci mogu izgubiti u logici i zaboraviti da se bave ljudskim emocijama, tako da bi Blizanci trebalo da se postaraju da empatija bude u prvom planu kada razgovaraju o problemima u vezi.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija