• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

24.06.2022

07:09

KREĆE RETROGRADNI NEPTUN! 4 znaka neka se spreme za HAOS - paranoja, fobija i TEORIJE ZAVERE

Horoskop

KREĆE RETROGRADNI NEPTUN! 4 znaka neka se spreme za HAOS - paranoja, fobija i TEORIJE ZAVERE

Podeli vest

Osim retrogradog Saturna, još jedna planeta kreće nazadnim hodom, a to je Neptun i to od 28. juna do 5. decembra ove godine

Tranzitni retrogradni Neptun može dati intenzivne strahove i anksioznost uklanjanjem iluzija, snova i lažnih stvarnosti koje su vam zamaglile viziju.

Uništenje vašeg sveta fantazije i mašte će pokazati one surove stvarnosti koje ste želeli da izbegnete u nekoj fazi u prošlosti.

Možda ste se zavarali o pravoj ljubavi, svojoj finansijskoj situaciji ili izgledima za karijeru. Nova veza ili kritični odnosi mogu izazvati bol u starom ili prošlom životu. Neptun vlada samopožrtvovanjem, lažnim optužbama, skandalima i klevetama.

Foto: pexels.com

Retrogradni Neptun može pokazati izvor bola od kojeg ste pokušali da pobegnete. Tada se možete osećati poniženo, izdano, uplašeno, uznemireno ili krivim. Fobije, hipohondrija i paranoja mogu postati uočljivije tokom retrogradnog Neptuna, ali i lakše o njima razgovarati. Svet može izgledati dosadno kada se razotkriju teorije zavere.

Ponekad, međutim, vaše sumnje mogu biti zasnovane na realističnim psihičkim utiscima. Posebno u slučaju zdravstvenih pitanja, vredi potražiti drugo mišljenje u slučaju pogrešne dijagnoze ili pogrešne interpretacije rezultata, pišu Astrousluge.com

Foto: Freepik.com

Kreće retrogradni Neptun

Retrogradni Neptun najviše će uticati na Ribe, Strelčeve, Blizance i Device.

DEVICA

Usled retrogradnog Neptuna bićete prinuđeni da partnerske odnose sagledavate na realniji način. Možda voljena osoba nije onakva kakva vam se predstavljala da jeste, a verovatno ćete shvatiti da mnoge stvari niste želeli da vidite onakvim kakvim jesu.

STRELAC

Porodično odnosi ponovo će delovati komplikovano. Ukoliko planirate da kupite stan, treba da budete oprezni jer neko može da pokuša da vas prevari. Problemi sa vodom ali i kvarovi u kupatili su mogući sa ovim aspektom.

BLIZANCI

Zablude u karijeri! Uvidećete da morate da se suočite sa vašim realnim mogućnostima na poslu. Pojedine osobe uopšte nisu onakve kakve su vam se činile, a vaša ideja o napretku ponovo će otići u suprotnom pravcu.

RIBE

Vreme je da se oslobodite ličnih iluzija. Ovo je sudar sa realnošću koji vam neće prijati. U svakom slučaju treba da budete raconalniji i jasnije sagledate stvari i ljude oko sebe. U narednom periodut treba da se čuvate pogrešnih lekarskih dijagnoza.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija