• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2022

15:22

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2. JULA! Lavovi obnavljaju vezu iz PROŠLOSTI, Blizanci su FATALNI za osobe suprotnog pola, a evo ko traži TRAJNU LJUBAV

Pixabay

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 2. JULA! Lavovi obnavljaju vezu iz PROŠLOSTI, Blizanci su FATALNI za osobe suprotnog pola, a evo ko traži TRAJNU LJUBAV

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde na ljubavnom planu...

OVAN: Moraćete da povedete računa o načinu na koji komunicirate i da ne dozvolite sebi da vas sve izbacuje iz ravnoteže. Dodatna nervoza u odnosu će naneti štetu, pogotovo što je situacija i ovako nestabilna, i to vašom krivicom.

BIK: Možete da očekujete pozitivna dešavanja u ljubavnom životu. Sve će se dešavati usporeno i sa zakašnjenjem, ali će biti pozitivno i predstavljati napredak. Ovo je povoljan period za obavezivanje, veridbu ili ulazak u bračnu zajednicu.

BLIZANCI: Primetićete da ste se prolepšali i da ostavljate pozitivniji utisak na druge. To je sigurno nešto što će vam pomoći u ljubavnom životu. Osim što ćete biti privlačniji, uvećano samopouzdanje će takođe biti prednost i pomoć.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

RAK: Naredna nedelja će biti manje uzbudljiva od prethodnih, ali to će vam u ovom periodu baš odgovarati. Moguće je da ste u prethodnom periodu napravili neke probleme u svom ljubavnom životu i da ćete sada morati da ih rešavate.

LAV: Moguće je da ćete obnoviti vezu sa nekim iz vaše prošlosti s kim imate "nedovršena posla". Ili je moguće da će vam se dopasti neko dosta stariji koga možda ne biste odabrali za sebe u nekim drugim okolnostima.

DEVICA: Vaš uspeh u sferi ljubavi će biti promenljiv. Moguće je da ste se prošle nedelje svađali sa partnerom i da ćete u narednoj pokušavati da se pomirite i vratite odnos na pravi put. To neće biti lako i treba da se ozbiljno potrudite.

VAGA: Zanimaće vas samo ozbiljne veze, možda zajednički život sa partnerom i bilo ko ko može da vam obezbedi konkretan napredak u sferi ljubavi. Romantika će biti manje bitna od stabilnosti i solidnosti osobe koju birate.

Foto: Freepik.com

ŠKORPIJA: Pošto ste u prethodnom periodu moguće bili pomalo verbalno neprijatni, naredne nedelje ćete verovatno imati šta da "peglate". Bićete razumniji, pomirljiviji i manje kritični, što će sve pomoći da uspostavite harmoničniji odnos.

STRELAC: Nemiran porodični život za one koji žive u zajednici, ali inače ćete imati sreće u ljubavi jer ste u periodu u kome vam planeta Venera obećava pozitivne događaje. Uz manje nervoze će čak i oni koji su u braku uspeti da održe harmoniju.

JARAC: Tražićete trajnu ljubav i nešto što će imati značaj u vašem životu, a ne prolaznu romansu ili aferu. Uzbuđenja vam uopšte neće biti bitna. Zato je moguća veza sa nekim ko možda nije posebno privlačan, ali zato uliva osećaj sigurnosti.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA: Pred vama je stresna nedelja u kojoj možda neće biti mesta za ljubav i romantiku. Bićete zainteresovani za površnije odnose, kraće kontakte i druženje, ali će vas opterećivati emotivna očekivanja drugih. Zbog toga će biti problema u vašem ljubavnom životu.

RIBE: Iako ste vi vrlo nepouzdani ovih dana i ne zna se šta ćete uraditi ili kakvu ćete odluku doneti, partner će biti ono što je sigurno i stabilno u vašem životu. Moraćete da se nađete na pola puta i da pokažete razumevanje za poziciju onog drugog.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17