• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2022

15:58

NAJBOLJI PERIOD KOJI ĆEMO IMATI OVE GODINE! Astrolog Dušan Veličković otkrio ŠTA nam donosi mlad Mesec u Raku!

Horoskop

NAJBOLJI PERIOD KOJI ĆEMO IMATI OVE GODINE! Astrolog Dušan Veličković otkrio ŠTA nam donosi mlad Mesec u Raku!

Podeli vest

Astrolog Dušan Veličković ističe da je ovaj period idealan za započinjanje novih stvari

Jutros u 4 sata i 52 minuta je mlad Mesec ušao u znak Raka, koji simbolizuje dom i porodicu, a astrolog Dušan Veličković je u Jutarnjem programu na TV Prva šta to tačno znači i šta nam ovaj period donosi.

- Od mladog Meseca pa do punog, to je udah prirode i tada započinjemo neke stvari. Dan kada je mlad Mesec ili kada je pun nije baš najbolji dan, ali period između je idealan za započinjanje nekih novih stvari. Mesec je generalno planeta plodnosti, to je veoma bitna planeta. Rak je inače znak plodnosti, doma, porodice, izobilja, tako da taj udah prirode kreće upravo iz kuće - započeo je priču astrolog, dodajući da "parovi koji se sada venčavaju imaju naklonost neba".

On je istakao da je Rak, u kojem se trenutno nalazi mlad Mesec, takođe i znak privatnog biznisa, te se i tu mogu očekivati neki uspesi.

Foto: Pixabay

mesec

Upozorivši da je trenutno i Mars u znaku Ovna, te da moramo da vodimo računa o energiji kojom raspolažemo, da je pametno koristimo, istakao je i da je mlad Mesec u Raku najbolji period koji ćemo imati do kraja ove godine.

- To je najpovoljniji period u ovoj godini, narednih desetak dana dok Mars ne uđe u znak Bika treba koristiti za sve ono što želite da traje, da počnete, ovo je fantastičan period, boljeg do kraja godine biti neće. Istrajte u svojim namerama jer nebo će vam u tome pomoći - zaključio je astrolog Dušan Veličković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17