• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2022

07:10

3 HOROSKOPSKA znaka koja se NAJBOLJE SLAŽU sa RAKOM

pexels.com

Horoskop

3 HOROSKOPSKA znaka koja se NAJBOLJE SLAŽU sa RAKOM

Podeli vest

Ono što horoskopski znak Rak želi više od svega je da dobije isti nivo posvećenosti, pažnje i nežnosti koji pruža drugima

Biće potrebno mnogo više od usijanih pogleda i slatkorečivosti da bi se Rak uvukao u krevet. Ali kada to učinite, bićete tretirani sa seksualnim iskustvom koje nije slično nijednom drugom.

Rakovi su čvrsti spolja, ali mekani i nežni iznutra. A pošto je Rak jedan od osetljivih znakova zodijaka, seks je sigurno emocionalno iskustvo.

Rakovi koriste seks kao način da se povežu sa svojim partnerom na dubljem nivou, a tri horoskopska znaka koji su seksualno najkompatibilniji sa Rakom imaju najbolje šanse da vide koliko seks zaista može biti transformativan.

Osetljivi, emotivni Rak gleda kroz osećanja kada je u pitanju seks, i trebalo je da ste već izgradili neku emocionalnu vezu sa njima.Rak je poznat u horoskopu po tome što tuđe potrebe stavlja ispred svojih. Ali ono što ovaj vodeni znak želi više od svega je da dobije isti nivo posvećenosti, pažnje i maženja zauzvrat.

Rakove najviše privlači  ispoljavanje naklonosti. Rakovi žele da im se pokaže koliko su voljeni i cenjeni, bilo da im partner šapuće slatke reci na uvo ili im kuva omiljeno jelo.

Na kraju krajeva, prilagođavanje emocijama Raka i pružanje tačno ono što im je potrebno, a da oni ne moraju da pitaju, najbolji je način da se oni osećaju zadovoljno i oduševljeno.

Foto: Pixabay

Rak 

Niko ne vodi  bolje brigu o Raku od drugog Raka. Kada se dva Raka sretnu, možete očekivati potpuni fest ljubavi ispunjen romantičnim gestovima i slatkim trenucima. Za njih su kvalitetno vreme, gestovi ugadjanja i reči potvrde deo njihovog jezika ljubavi. Jednom kada postoji poverenje, oni će biti sinhronizovani.

Dva Raka zaista se dobro slažu u krevetu jer razumeju međusobnu potrebu da imaju emocionalnu vezu pre nego što se fizički uključe.

U krevetu, emocionalna veza između njih dvoje može ponekad da nadmašuje fizički čin seksa, sa puno pogleda maženja i  reči afirmacije usredsređene na njihove snove o budućnosti..

Sve dok oba partnera mogu da pronađu efikasne načine da se nose sa raspoloženjima onog  drugog, ova seksualna veza može dovesti do partnerstva punog toplih večeri.

Škorpija 

Očekujte mnogo dubine i povezanosti kada se ova dva vodena znaka uklope. Oba znaka su veoma intuitivna i mogu instinktivno da znaju koji dodir, reč ili gest će pokrenuti njihovog partnera.

Horoskopski znaci Rak i Škorpija će se naći magnetno privučeni jedan prema drugom. Škorpija može biti više seksualno avanturistički raspoložena od Rakova, ali posle nekog vremena ce se smiriti.

Oba znaka  Rak i Škorpija imaju tendenciju da u početku podižu zidove. Škorpija će u spavaću sobu uneti  žara kako bi uverio Raka u njihovu dublju povezanost, omogućavajući Raku da u potpunosti izađe iz svoje ljušture.

U intimi  oni u potpunosti predstavljaju  šta znači spojiti se i stapati zajedno – ne samo fizički, već i na neverovatno dubokom i duhovnom nivou..

Foto: Pixabay

Jarac

Jarac 

Jarac i Rak su suprotni znakovi, što znači da  postoji prirodna privlačnost jedno drugom. Seksualno, ovo dvoje su neverovatan par, ali će biti potrebno neko vreme da stignu do toga. Jarac se teško opušta, ali Rak zna kako da ih natera da se opuste uz luksuzne obroke, senzualnu masazu... Jednom kada Jarac spusti gard, ovo dvoje neće imati problema da se spoje.

Rak će pomoći Jarcu da stupi u kontakt sa svojom seksualnom stranom.

Često poznati kao arhetipovi majke i oca u astrologiji, Rak i Jarac bi možda radije zadržali tradicionalne stvari u spavaćoj sobi neko vreme, ali to im odgovara. Oni ne žele potpuno vatrenu ljubavnu vezu koja bi mogla da rizikuje da brzo izgori. Umesto toga, ovo dvoje su često karmičke srodne duše koje su tu na duge staze, pišu astrousluge.com

Kada se Rak i Jarac udruže, mogu dostići nove nivoe intimnosti i formirati duboku vezu druženja koja će ih učiniti sigurnima. Pored toga što je jedan od seksualno najkompatibilnijih znakova Raku, Jarac bi takođe mogao biti partner za  dugu  vezu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija