• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

09.07.2022

09:10

RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMO

Pixabay

Horoskop

RETROGRADNI SATURN GAZI DO 23. OKTOBRA! Planeta KARME nas upozorava da PAZIMO šta RADIMO, a astronumerolog otkriva koja je NAJVAŽNIJA LEKCIJA koju treba da NAUČIMO

Podeli vest

Astronumerolog Ružica Kralj govorila je za Informer.rs o uticaju retrogradnog Saturna na naš život. Saturn, koji je poznat kao planeta koja određuje našu sudbinu, krenuo je retrogradnim hodom 4. juna i tim tempom će nastaviti sve do 23. oktobra

Planeta karme

Astronumerolog Ružica Kralj objašnjava da je veoma važno da obratimo pažnju šta mislimo i radimo jer se to odražava na naš život.

 - Retrogradivni Saturn počeo je 4. juna i traje do 23.oktobra ove godine. Planeta Karme. Pazite šta želite, radite i kakve misli imate. A kakve su vam misli, takav vam je život. Period koji traje 4 meseca, nimalo lak, a opet toliko jednostavan. Vaš učitelj je tu, upravo Saturn, da vas nauči kako da postanete: mudri, vredni, strpljivi. Naučite da vladate sobom i svojom energijom, a ne da razne energije i zalutale sile, vladaju vama. Sve se nalazi duboko utisnuto u našoj podsvesti, a naša podsvest, traži konačno resenje i jasan i otvoren put, bez kompromisa, bez kompenzacije.

Foto: Privatna arhiva

Ružica Kralj

Nagrade i kazne

Planeta Saturn je poznta u astrologiji kao jedna od onih koja nas stavlja na test, ali isto tako ume da nas nagradi za uloženi trud.

 - Sve sto je negativno preobrazite u pozitivno i sve sto je nemoguće, mora postati moguće, ali samo opet u pozitivnom smislu. Jer karma je čudo i sve pamti. Ako ste u godini brojeva 3,4,7,8, sve što sada radite i pravite temelje vaše budućnosti, to će se od oktobra pa u naredne 3 godine pokazati kao dobro ili loše - kaže Ružica.

Pečat sudbine

Saturn je planeta koja ceni rad i posvećenost ciljevima čak i onda kada odmah ne vidimo rezultate svog rada. Zbog toga je važno da budemo marljivi sa retrogradnim Saturnom, objašnjava Ružica.

Foto: Pixabay

 - Samo rad, red i disciplina, biće vaša nagrada. A najveća nagrada je biti human i činiti dobra dela, pomoći drugima i bezuslovno širiti ljubav ali bez ikakvih ocekivanja. Jer ovo je vreme velikih iskusenja i velikih dela, vreme tranzicije, koja nas vodi kroz paralelni svet i istovremeno otvara nova vrata i novo doba, jer je upravo Saturn u vladavini Vodolije. A sama Vodolija je biti human i biti nov, drugačiji od svih. U ovom periodu mogu se i pojaviti, nove ideje i novi projekti, sa određenim  pečatom, a to će biti i pečat sudbine, koji će upravo sada dobiti posebni i odabrani.Biti odabran to znači da si i moćan, a moć nije u pokazivanju i glamuru, moć je naša energija, koju moramo držati pod okriljem Gospoda Boga, i tom energijom zračiti i privlačiti bez imalo potrebe da smo nesto posebno, ta ista energija, sama reflektuje nas, a mi samo kroz mir duhovni i prizemnost možemo ići dalje i dalje -  objašnjava ona.

Foto: Pixabay

 - Jer svi smo ljudi, satkani od duse i tela, i ne dozvolite da vašu dušu, opsedaju bilo kakva iskušenja, a biće ih napretek. Karma kao i njen vladalac Saturn ima i lice i naličje. Uvek gledajte u lice i pravo, nikada okolo ili u naličje, jer to je jedini i pravi putu upravo za nas i onda ćete shvatiti da vas je Saturn nagradio.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija