• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

11.07.2022

11:25

U Lavove zaljubljen PRIJATELJ, Ribe žele SAMOĆU! Današnji LJUBAVNI HOROSKOP će mnoge znake iznenaditi!

Shutterstock

Horoskop

U Lavove zaljubljen PRIJATELJ, Ribe žele SAMOĆU! Današnji LJUBAVNI HOROSKOP će mnoge znake iznenaditi!

Podeli vest

Otkrijte šta vas očekuje na ljubavnom polju

Ovan

Jedna rečenica može biti poslednja kap vezano za odnos za koji ste smatrali da obećava, ali ste uviđavali znake upozorenja.

Pošto ste potvrdili sumnje, vreme je da uradite pravu stvar. Odlazak ne mora da znači "spaljivanje mosta". Nekim ljudima je jednostavno bolje da budu prijatelji.

Bik

Teško je mešati temu novca sa ljubavlju i strašću; međutim, možete uskoro biti upoznati sa finansijskim problemima prijatelja.

Vaš razuman i umeren način posmatranja stvari može biti prava pomoć. Budite onaj prijatelj koji velikodušno daje mudrost.

Blizanci

Neko će možda promeniti svoj pristup prema vama, a vi možete da osetite kako se dinamika veze pomera sa topline, na hladnu i udaljenu vibraciju.

Danas postoji šansa da budete smešteni u prijateljsku zonu. Ako imate pitanja o tome gde se nalazite, obavezno pitajte.

Rak

Prošlost može postati nejasna za vas kada vreme prođe. Možda ne razumete zašto odjednom s ljubavlju pomislite na osobu koja vas je jednom povredila.

Udaljenost može stvoriti zamućenu perspektivu. Napravite listu razloga zašto niste zajedno, kako biste bili jasni u svojoj odluci da raskinete.

Lav

Prijatelj je možda tajno zaljubljen u tebe i nema nameru da otkrije svoja osećanja.

Stvar je u tome što možete osetiti njihovu emocionalnu i fizičku privlačnost, a možda ćete se i osećati neprijatno. Tajna će ostati, čak i ako pokušate da je otkrijete.

Foto: Shutterstock

prijateljska ljubav

Devica

Između vas i vašeg romantičnog partnera postoji sukob potreba. Možda ste vi poslovni upravo sada, kada oni traže ljubav.

Stvarnost života može vam oboma oduzeti iluziju o tome kakva bi vaša veza trebalo da bude.

Vaga

Vreme je da počnete da radite neophodne stvari da svoj san o ljubavi pretvorite u stvarnost.

Prerasli ste iluzije emocionalne povezanosti i želje za stvaranjem korena koji produbljuju vašu bezuslovnu ljubav jedno prema drugom.

Škorpija

Radost je brinuti o nekome tako duboko. Danas se možete fokusirati na mračniju stranu ljubavi - nasleđe, testamente i razgovor o smrti - tako da se i vi i vaš partner osećate spremni da se nosite sa stvarima, ako se bilo kome od vas bilo šta desi.

Strelac

Ako još niste upoznali osobu koju volite sa svojom porodicom ili prijateljima, ova nedelja je možda pravo vreme. Postoje trenuci za koje je potrebno vreme za planiranje i pripremu.

Vreme je da počnete da dajete do znanja svojim roditeljima da imate nekoga koga biste želeli da im predstavite, a to je neko za koga verujete da je veoma poseban.

Jarac

Ponekad samo želite da imate prijatelja ili voljenu osobu na telefonu, dok ste napolju i obavljate poslove.

Možda ste danas dodatno zauzeti, ali ako ostanete u kontaktu sa partnerom, vreme može da proleti i da vas zbliži.

Vodolija

Spremni ste da pričate o svojim osećanjima na duboko emotivnom nivou.

Ovo takođe može biti trenutak kada svom partneru kupujete poklon, da pokažete koliko ste ozbiljni po pitanju njegove uloge u vašem životu, i budućnosti.

Ribe

Porodica i prijatelji; koliko god bili dobronamerni, mogu reći stvari koje pokušavaju da vas obeshrabre da ostanete sami.

Ljudi možda neće razumeti zašto ste odlučili da trenutno ne želite vezu. To zapravo nije njihov izbor, ali kada osetite pritisak, budite jaki, prenosi yourtango.com.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija