• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

12.07.2022

08:03

SUTRA TAČNO U 20:39 ČASOVA JE VAŽAN DOGAĐAJ! Stiže pun Mesec u Jarcu - 4 znaka doživeće neverovatne PROMENE

pexels.com

Horoskop

SUTRA TAČNO U 20:39 ČASOVA JE VAŽAN DOGAĐAJ! Stiže pun Mesec u Jarcu - 4 znaka doživeće neverovatne PROMENE

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki period jer sutra u 20:39 minuta stiže pun Mesec u zemljanom znaku Jarca, koji će imati uticaj na sve horoskopske znakove

Iako je Sunce trenutno u znaku Raka koji je emotivan, to neće umanjiti uticaj punog Meseca u Jarcu koji će doprineti da hladnokrvno sagledamo stvari koje su nam važne.

Znak Jarca simbolizuje težnu ka materijalnim ciljevima i poslovnim poduhvatima, a kako svaki pun Mesec sa sobom donosi i buru osećanja, jasno je da ćemo osetiti gubitak samopouzdanja i postaviti sebi pitanje da li je profesionalni pravac u kojem se krećemo uopšte ispravan.

Mnogi pripadnici zodijaka konačno će biti spremni da menjaju posao ili profesiju, jer će im pun Mesec u Jarcu rasvetliti ovo polje.

Iako je svaki pun Mesec emotivan, ovaj koji nam sledi će naročito biti vezan za poslovne poduhvate.

Pun Mesec u Jarcu ipak će doneti velike emotivne oscilacije i buru osećanja, pa će određene skrivene stvari isplivati na površinu. Strah od neuspeha je moguća manifestacija punog Meseca u Jarcu.

Pun Mesec je pravo vreme za ličnu transformaciju, a kako je u istom znaku gde i Pluton, promene će biti velike i duboke. Sigurno je da ovaj astrološki period služi da postanemo bolja verzija sebe.

Pun Mesec u Jarcu uticaće na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage.

Foto: pexels.com

Pun Mesec u Jarcu 13. jula

JARAC

Ovo je lični test za vas, jer ćete oko 13. jula posumnjati u svoje sposobnosti. Bićete ranjivi i nesigursni, što nije svojstveno vašem znaku. Kako je Mesec vašem sedmom polje, nije isključeno da ćete imati problem u braku ili poslovnim partnerskim odnosima.

RAK

Pun Mesec u Jarcu u vašem sedmom polju donosi krizu u braku. U svakom slučaju ako imate poslovnog partnera, ovo nije dan kada treba da mu se suprotstavljate. Ovo je vrsta psihološke krize jer ćete biti u raskoraku između onoga što želite i trebate da uradite.

Foto: Freepick

VAGA

Pun Mesec u polju doma i porodice donosi vam porodične probleme i brige. Jedna osoba iz porodice će vas zabrinuti,a mogući su kavrovi u stanu. Bićete opterećeni stvarima koje su se dogodile u prošlosti u vašoj porodici.

OVAN

Pun Mesec u Jarcu je kriza na poslu. To je sukob sa autoritetom i osećaj pritiska da se stvari ne odvijaju onako kako smatrate da treba. 13. jula ne treba da donosite važne poslovne odluke. Moguće je da će neko izvršiti pritisak na vas da uradite na poslu nešto što vam ne odgovara. Ovo je i potreba da se promeni radno mesto ili profesija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija