• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2022

23:25

OČEKUJE VAS VATROMET U KREVETU! 3 horoskopska znaka sa kojima vam uopšte neće biti dosadno!

Horoskop

OČEKUJE VAS VATROMET U KREVETU! 3 horoskopska znaka sa kojima vam uopšte neće biti dosadno!

Podeli vest

Sa ovim horoskopskim znacima vam sigurno neće biti dosadno u krevetu

Mnogi od njih se neće suzdržavati čak ni u javnosti, te će pokušati na sve načine da vas privuku i navedu na razne se*si igrice.

Škorpija

Harizmatični, samouvereni, se*si. Škorpije su zaista pravi magneti za suprotan pol, a kada ih malo bolje upoznate shvatićete kako funkicioniše njegov um. Oni gotovo uvek imaju prljave misli, a kroz život se vode neobuzdanom strašću po kojoj su zaista posebni. Kada vide nekoga ko im se dopada, skloni su zamišljanju te osobe gole, ali to ih može zaintrigirati da saznaju kakva je u krevetu, o čemu mašta, pa i o analnom se*su.

Foto: Shutterstock

Škorpije su zaista pravi magneti za suprotan pol

Vaga

Vaga je jedan od najsuptilnijih znakova koji vešto krije svoj divlji um.

Oni obožavaju se*s i gotovo u svemu vide se*sualnu konotaciju – krastavac, sladoled, banana… Da, to je prava Vaga, iako nikada ne bi to priznala. Ipak, ovaj znak ne pristaje na otvorene veze i neobavezan se*s, se dok ne osete mentalnu povezanost sa osobom. Oni su u biti jako senzualni, te im je potrebna dublja konekcija sa partnerom.

Foto: Shutterstock

Lav

Za razliku od Škorpija, Lavovi ne razmišljaju po ceo dan, i u svim situacijama o se*su, ali zato kada dođe se intimnog susreta, budite sigurni da će vam priuštiti zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti. Pripadnici ovog znaka su prave se*sualne zveri, spremni su da isprobaju nove stvari i stalno da uvode nove se*si igrice. Čak će i u javnosti imati želju za dodirima i neće se stideti toga.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20